Νέα στοιχεία δείχνουν ότι το Battlefield 6 θα κυκλοφορήσει απευθείας στο Xbox Game Pass

Published on 2 June 2021 at 07:09

 Οι συνδρομητές του Xbox Game Pass μπορούν πάντα να περιμένουν νέους τίτλους που η Microsoft διαθέτει δωρεάν ως μέρος της συνδρομής. Συνήθως είναι ένας πολύχρωμος συνδυασμός διαφορετικών ειδών που ταιριάζει στις επιθυμίες των μεμονωμένων θαυμαστών.

Πολλές διαρροές δείχνουν ότι το Battlefield 6 κυκλοφορεί απευθείας στο Xbox Game Pass. Υπάρχουν φήμες ότι το Battlefield 6 θα είναι διαθέσιμο απευθείας στην επίσημη κυκλοφορία. Ο Leaker Tom Henderson πρόσφατα έδωσε κάποιες πιθανές πληροφοριών για το Battlefield 6.

Ο Jeff Grubb ισχυρίζεται ότι υπάρχει πιθανότητα να κυκλοφορήσει το Battlefield 6 απευθείας στο Xbox Game Pass, αλλά δεν μπορεί να το εγγυηθεί. Πρόσφατα, ένας από τους προγραμματιστές της DICE σχολίασε μια ανάρτηση Xbox στην E3 2021, η οποία απάντησε από την ίδια τη Microsoft, σηματοδοτώντας ότι ενδέχεται να είναι στο event του Xbox. Μέχρι τώρα, όλα αυτά ήταν απλώς εικασίες και φήμες. Ωστόσο τώρα έχουμε κάποιες ισχυρές ενδείξεις ότι αυτό μπορεί να ισχύει!

Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, η Microsoft ανακοίνωσε μια σύντομη λίστα με νέα παιχνίδια Xbox Game Pass, αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν όταν η Ossen, υπεύθυνη για τα κοινωνικά μέσα για το Battlefield 6, απάντησε με την ατάκα «περιμένετε ένα λεπτό».  Λοιπόν, είναι μια ισχυρή ένδειξη, αλλά εξακολουθεί να μην αποτελεί επιβεβαίωση. Ας περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες στις 13 Ιουνίου όταν θα πραγματοποιηθεί το event Xbox.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.