Το Dolby Atmos δεν είναι αποκλειστικό για κονσόλες Xbox

Published on 10 July 2021 at 21:59

Πριν από λίγες ημέρες ήρθαν στο φως πληροφορίες από το Xbox France που ισχυρίστηκαν ότι οι τεχνολογίες Dolby Vision και Dolby Atmos θα ήταν αποκλειστικές για την οικογένεια κόνσολών Xbox για δύο χρόνια. Λίγο μετά την κατάργηση της αρχικής πηγής των πληροφοριών, καθιστώντας σαφές ότι ήταν λάθος. Τώρα το Xbox το διευκρινίζει: Το Dolby Atmos δεν είναι αποκλειστικό για κονσόλες Xbox και η κοινή χρήση πληροφοριών ήταν λάθος. 


«Μια τοπική ομάδα Xbox δημοσίευσε κατά λάθος μια ανάρτηση ιστολογίου που περιείχε ανακριβείς πληροφορίες σχετικά με την αποκλειστικότητα των Dolby Atmos και Dolby Vision στο Xbox Series X | S. Δεν υπάρχει αποκλειστική συμφωνία για καμία από αυτές τις τεχνολογίες με το Xbox. Είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία μας με την Dolby για να φέρουμε το Dolby Atmos και Dolby Vision στους παίκτες Xbox και σύντομα θα έχουμε περισσότερα να μοιραστούμε σχετικά με τη γενική διαθεσιμότητα του Dolby Vision στο Xbox Series X | S, "είπε εκπρόσωπος της εταιρείας.

 

Το μήνυμα είναι σαφές και φαίνεται τουλάχιστον προς το παρόν, η αποκλειστικότητα των Dolby Atmos και Dolby Vision με συστήματα Xbox δεν πρόκειται να συμβεί, αν και υπάρχει τέτοια συνεργασία μεταξύ της Microsoft και της Dolby. Η έγκαιρη κοινοποίηση νέων πληροφοριών μας κάνει να πιστεύουμε ότι ίσως υπάρχει χώρος για αυτό το ζήτημα στο επικείμενο event της Microsoft στην E3, τα οποία είναι σημαντικά νέα για την εταιρεία. Εν τω μεταξύ, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να περιμένουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την συνεργασία που σε κάθε περίπτωση, θα παρέχει στο Xbox τεχνολογίες υψηλού επιπέδου.

                                                                                                                                                           by Boltok Bill


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.