Το Oddworld: Soulstorm θα μπορούσε να έρθει στο Xbox

Published on 3 June 2021 at 21:00

Το Oddworld είναι ένας τίτλος με ιστορία που συνδέεται με το PlayStation, αλλά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι αρκετές δόσεις του Oddworld franchise έχουν φτάσει επίσης στις κονσόλες της Microsoft. Τα νέα που είδαμε να κυκλοφορούν σήμερα σχετίζονται με αυτό το θέμα καθώς το Oddworld: Soulstorm θα μπορούσε να έρθει στο Xbox.

Όλα αυτά είναι απλώς μια φήμη και αρχίσανε γιατί ένα κατάστημα που βρίσκεται στη Βραζιλία έχει ταξινομήσει το Oddworld: Soulstorm για το Xbox One ανά ηλικία. Θυμηθείτε ότι αυτή η τελευταία δόση έφτασε πριν από δύο μήνες αποκλειστικά στις κονσόλες της Sony, αλλά πρόσφατα πολλές από αυτές τις αποκλειστικότητες έχουν γίνει προσωρινές και στο τέλος καταλήγουν στις άλλες πλατφόρμες, κάτι που αναμφίβολα θα ήταν καλά νέα για όλους.

Αυτή η δόση του Oddworld έχει γίνει καλά δεκτή τόσο από επαγγελματίες κριτικούς όσο και από το κοινό και θα ήταν μια εξαιρετική προσθήκη στο ρόστερ παιχνιδιών Xbox. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η φήμη, στο εγγύς μέλλον, επιβεβαιωθεί και οι άνθρωποι που θέλουν πραγματικά να παίξουν την τελευταία περιπέτεια του Abe, μπορούν να το απολαύσουν.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.