Η Microsoft ενδέχεται να έχει αποκτήσει περισσότερα στούντιο.(ΦΗΜΗ)

Published on 11 June 2021 at 21:03

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε σχόλια από το Jez Corden του Windows Central, τα οποία υπογράμμισαν ότι παρά το γεγονός ότι δεν έχει κανένα στοιχείο, πιστεύει ότι «υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα» για τουλάχιστον μία νέα απόκτηση στούντιο.

Η Microsoft υπαινίχθηκε ότι διαθέτει "περισσότερα από 23 στούντιο παγκοσμίως" και αυτό φαίνεται να υποδηλώνει ότι μια εξαγορά θα μπορούσε να ανακοινωθεί πολύ σύντομα.
Ο δημοσιογράφος του VentureBeat, Jeff Grubb, πρόσθεσε επίσης τις σκέψεις του σχετικά με αυτό τις τελευταίες ώρες, δηλώνοντας ότι οι φήμες που έχει ακούσει για το θέμα είναι "παντού" και δεν είναι σίγουρος για αυτό, αλλά έχει ακούσει ότι ο προγραμματιστής του Hitman IO Interactive, οι προγραμματιστές του Just Cause  Avalanche Studios και του Crysis θα μπορούσαν να εμπλέκονται.

Όπως λέμε, όλες αυτές οι αναφορές δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι τώρα, οπότε υπάρχει κάθε πιθανότητα οι εξαγορές να είναι διαφορετικές η θα μπορούσαν να είναι λιγότερες από αυτές, ή ίσως να μην υπάρχει καν εξαγορά στο "μενού" της E3 2021.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.