Η Microsoft δουλεύει ήδη στην επόμενη γενιά κονσολών.

Published on 13 June 2021 at 11:43

Σήμερα μάθαμε τα σχέδια επέκτασης του Brandname σε άλλες συσκευές όπως ότι σκοπεύει να κυκλοφορεί ένα παιχνίδι της κάθε τρεις μήνες και τώρα γνωρίζουμε ότι η Microsoft εργάζεται ήδη σε νέες κονσόλες. Αυτό έγινε γνωστό από την Liz Hamren αντιπρόεδρος του Gaming Experience & Platforms στη Microsoft και αυτό καθιστά σαφές ότι η πρόθεση της εταιρείας είναι να συνεχίσει να στοιχηματίζει έντονα στις κονσόλες το μέλλον.

«Εργαζόμαστε ήδη σκληρά σε νέες πλατφόρμες και υλικό, μερικά από τα οποία δεν θα κυκλοφορήσουν για χρόνια. Αλλά ακόμη και καθώς χτίζουμε για το μέλλον, επικεντρωνόμαστε στην επέκταση της εμπειρίας Xbox σε περισσότερες συσκευές σήμερα, ώστε να μπορεί να προσεγγίσει περισσότερα άτομα. Ενώ συνεχίζουμε να επεκτείνουμε σε υπολογιστές και κινητές συσκευές, η κονσόλα παραμένει η κορυφαία εμπειρία μας. Θέλουμε να προσφέρουμε τις πιο ισχυρές και ικανές κονσόλες στον κόσμο, συσκευές που θα επιτρέψουν στους παίκτες μας να απολαύσουν απίστευτα παιχνίδια για τα επόμενα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών που δεν μπορούμε να φανταστούμε ακόμη », επεσήμανε η Hamren σε αυτό το θέμα.

Παρόλο που φαίνεται προφανές ότι μια εταιρεία όπως η Microsoft να εργάζεται ήδη σε μελλοντικά προϊόντα, με αυτές τις δηλώσεις καθίσταται σαφές ότι η σημερινή γενιά κονσολών  δεν πρόκειται να είναι η τελευταία, όπως πολλοί τολμούσαν να πουν τα τελευταία χρόνια. Τουλάχιστον όσον αφορά τη Microsoft. Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η αμερικανική εταιρεία σκοπεύει να θολώσει τα εμπόδια μεταξύ κονσολών, υπολογιστών, κινητών συσκευών και επίσης τηλεοράσεων, έτσι ώστε να είναι όλο και πιο εύκολη η πρόσβαση σε παιχνίδια Xbox από οπουδήποτε στον κόσμο και από οποιαδήποτε πλατφόρμα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.