Μια γρήγορη ματιά στο επόμενο παιχνίδι του στούντιο του GreedFall.

Published on 13 June 2021 at 18:52

Η Spiders, η ομάδα πίσω από το action RPG GreedFall, επιστρέφει με ένα άλλο παιχνίδι που πραγματικά δεν είναι τόσο άγριο όσο ακούγεται, και το summer IGN gaming Expo μόλις μας έδωσε μια πρώτη ματιά. Πρόκειται για το Steelrising, ένα RPG δράσης που επαναπροσδιορίζει τη Γαλλική Επανάσταση ως Γαλλική Επανάσταση, αλλά με ρομπότ. Σ'aυτό το χρονικό ο Λουδοβίκος ο 16ος έχει ένα στρατό από αυτόματα.
Θα παίξεις ως Aegis, μέλος της επανάστασης, που υποθέτω ότι είναι ο τύπος που τρέχει στην ταράτσα στο τρέιλερ. Μας δίνεται μια αίσθηση assassin's Creed εδώ, αλλά είναι δύσκολο να συμπεράνουμε πολλά από αυτό το σύντομο κλιπ. Είναι όλα πολύ καλά φωτισμένα, και όχι απλά επειδή το Παρίσι καίγεται. Είναι όμορφη η λάμψη στα λιθόστρωτα και όλες οι λεπτομέρειες που μπορούμε να διακρίνουμε στο σκοτάδι. Το παιχνίδι δείχνει όμορφο. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι πιο πλούσιο στο gameplay.
Λογικά θα το μάθουμε σύντομα. Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Steelrising, αλλά η Spiders έψαχνε για δοκιμαστές τον Μάρτιο, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα θα προκύψει υλικό με περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.                                                                                        

                                                                                                                                                    by Voodoo Vale


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.