Ίσως έχουμε πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του Resident Evil 9.

Published on 16 June 2021 at 08:57

Φαίνεται ότι θα έχουμε πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας για το Resident Evil 9. Σύμφωνα με μια νέα έκθεση, υπάρχει πολύς δρόμος για να δείτε το επόμενο παιχνίδι της σειράς. Στο Twitter ο Dusk Golem μετέδωσε πρόσφατα την είδηση ​​ότι το επόμενο κεφάλαιο της σειράς άρχισε να αναπτύσσεται το 2018. Με άλλα λόγια, βρίσκεται σε  ανάπτυξη για περίπου τρία χρόνια.

Φαίνεται ότι είναι μια καλή στιγμή για την ανάπτυξη ενός βιντεοπαιχνιδιού. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Dusk Golem, η ανάπτυξη αυτού του παιχνιδιού θα μπορούσε να διαρκέσει πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο, μεταξύ περίπου έξι ή επτά ετών οπότε η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του Resident Evil 9 να είναι το  2024.
Ενώ έχουμε πιθανώς ημερομηνία κυκλοφορίας Resident Evil 9 σήμερα, η Capcom δεν έχει ακόμη ανακοινώσει επίσημα την ύπαρξη του παιχνιδιού και αυτό πιθανότατα δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το Resident Evil Village κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα. Ωστόσο, οι φήμες δεν σταματούν μόνο σε αυτό. Δεν γίνεται μόνο λόγος για το RE9, αλλά έχει επίσης ειπωθεί ότι η Capcom ετοιμάζει ένα remake του Resident Evil 4, και αυτή μπορεί να είναι η επόμενη μεγάλη κυκλοφορία της σειράς.
Σύμφωνα με τον leaker το παιχνίδι είναι πιθανό να βρίσκεται σε εξέλιξη για έξι έως επτά χρόνια. Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη περίοδος ανάπτυξης, που ίσως υποδηλώνει ότι μια μικρή ομάδα εργάζεται πάνω σε αυτό τα τελευταία τρία χρόνια. Όπως πάντα, όλα εδώ πρέπει να λαμβάνονται με μεγάλη επιφύλαξη. Όσον αφορά την αξιοπιστία του Dusk Golem στο παρελθόν έχει κάνει λάθος , αλλά όταν πρόκειται ειδικά για Resident Evil, έχει αποδειχθεί πολύ αξιόπιστος.

                                                                                                                                                                         by Boltok Bill


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.