Σύμφωνα με φήμες 5 νέα στούντιο προστίθενται στα Xbox Game Studios.

Published on 13 June 2021 at 12:52

Το event για την E3 2021 της Microsoft και της Bethesda πλησιάζει σε λίγες ώρες  αλλά αυτό δεν εμπόδισε τις πρώτες φήμες να κυκλοφορήσουν σαν χειμάρρους στο δίκτυο όπως η άφιξη από του Yakuza: Like a Dragon στην φαρέτρα του Xbox Game Pass.

Ωστόσο, και όπως είναι συνηθισμένο σε αυτό το είδος εκδήλωσης, μία από τις φήμες που έχει εντυπωσιαστεί τις τελευταίες ημέρες σχετίζεται με την πιθανή απόκτηση νέων στούντιο από τη Microsoft. Πριν από λίγες ημέρες, είχε διαρρεύσει η πιθανότητα ότι 3 στούντιο θα γίνονταν ιδιοκτησία του Xbox, αλλά τώρα φαίνεται ότι ο αριθμός έχει αυξηθεί.

Ο Coltesastwood έκανε ένα σχόλιο που πυροδότησε φήμες σχετικά με την πιθανότητα απόκτησης 5 νέων στούντιο για το Xbox Game Studios. Ο χρήστης υπαινίχθηκε ότι το "28 είναι καλύτερο", αναφερόμενο πιθανώς στον αριθμό των μελετών που θα αποτελούσαν το χαρτοφυλάκιο μελετών της Microsoft.
Προφανώς, αυτό συμβαδίζει με τις φήμες των προηγούμενων ημερών, οι οποίες εξασφάλισαν ότι  IOI, Crytek και Avalanche θα ήταν οι νέες εξαγορές Xbox. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.