Η Microsoft ανακοίνωσε νέα εκτεταμένο event με Ninja Theory, Obsidian, Rare, Double Fine και άλλα studios.

Published on 14 June 2021 at 22:15

Μετά την παρουσίαση της E3 η Microsoft ανακοίνωσε ένα νέο εκτεταμένο event με την Ninja Theory, την Obsidian, την Rare, την Double Fine και πολλά άλλα studios. Αυτή η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Ιουνίου. Είναι ένα event για να μιλήσουν οι προγραμματιστές και να μας πουν για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Καθώς η Ninja Theory και η Rare είναι μεταξύ των παρευρισκόμενων, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε κάποιο υλικό από το Hellblade και το Everwild όπου αυτά τα δύο απουσίαζαν από την E3.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω του Xbox Wire. Αυτό το event θα φιλοξενηθεί από το Kinda Funny Xcast του Gamertag Radio και τον Parris Lilly. Ανάμεσα σε αυτό που μπορούμε να βρούμε είναι περισσότερο υλικό από  Psychonauts 2, The Outer Worlds 2, Avowed και πολλές ακόμη εκπλήξεις.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Microsoft αναφέρει συγκεκριμένα ότι αυτό το event με τη Ninja Theory και τα άλλα στούντιο θα είναι κυρίως μια εκδήλωση αφιερωμένη σε συνομιλίες με τους προγραμματιστές και δεν αναφέρει καμία σημαντική αποκάλυψη. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν εκπλήξεις. Ενώ το event της E3 2021 του Xbox ήταν καταπληκτικό με πολλές αποκαλύψεις υπήρχαν μερικά παιχνίδια που δεν αναφέρθηκαν.
Αυτή το νέο show με την Ninja Theory και τα άλλα στούντιο θα πρέπει να γίνει κατανοητή ως συνέχεια της παρουσίασής τους στην E3 και παράλληλα μια νέα ευκαιρία να εμβαθύνουμε στις διαδικασίες ανάπτυξης των νέων παιχνιδιών που ανακοινώθηκαν και εκείνων που θα κυκλοφορήσουν.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.