Το Far Cry 6, το Resident Evil Village και άλλα παιχνίδια θα υποστηρίζουν την AMD Fidelity FX

Published on 18 June 2021 at 14:13

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε την νέα σούπερ ανάλυση  AMD Fidelity FX θα έρχονταν σε μελλοντικούς τίτλους που θα αποφασίζανε να το υιοθετήσουν. Αρκετοί προγραμματιστές βγήκαν ακόμη και για να μιλήσουν για την τεχνολογία και πώς θα ωφελούσε τα παιχνίδια τους. Πρόσφατα, διέρρευσε μια αναφορά που διασφαλίζει ότι τα Far Cry 6, Resident Evil Village και άλλα παιχνίδια θα υποστηρίζουν το AMD Fidelity FX, συμπληρώνοντας και βελτιώνοντας τα γραφικά.

Μέσω του VideoCardz, έχει δημοσιευτεί μια πλήρης αναφορά όπου διαβεβαιώνουν, σύμφωνα με τις πηγές τους, ποια παιχνίδια θα υποστηρίζονται από την AMD Fidelity FX όταν κυκλοφορήσει ποια παιχνίδια θα προσθέσουν υποστήριξη σύντομα και ποιοι προγραμματιστές την υποστηρίζουν αυτήν τη στιγμή. Ενώ αυτές οι πληροφορίες είναι απλώς μια φήμη που πρέπει να ληφθεί πολύ προσεκτικά το άρθρο είναι αρκετά συγκεκριμένο και μπορεί να είναι αλήθεια.

Αυτή η νέα τεχνολογία, είναι κατοχυρωμένη για κυκλοφορία από την AMD και θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 22 Ιουνίου. Μερικές μέρες μας χωρίζουν από την ημερομηνία αυτή και τα ονόματα των παιχνιδιών που θα είναι συμβατά την ίδια ημέρα κυκλοφορίας έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται. Οι τίτλοι είναι οι The Riftbreaker, Anno 1800, Terminator Resistance, 22 Racing Series, Evil Genius 2, KingShunt και Godfall.

Μαζί, τα πιο σημαντικά παιχνίδια που υποτίθεται ότι είναι συμβατά με το AMD Fidelity FX στο μέλλον είναι τα Far Cry 6, Resident Evil Village, Baldur's Gate 3, DOTA 2, Farming Simulator 22, Forspoken, Swordsman Remake, Necromunda: Hired Gun, Vampire : The Masquerade - Bloodhunt, Asterigos, Edge of Eternity και Myst. Το άρθρο αναφέρει επίσης και διευκρινίζει ότι 44 στούντιο εργάζονται επί του παρόντος με αυτήν την τεχνολογία, μεταξύ των οποίων είναι  Bloober Team, Crystal Dynamics, Focus Home Interactive, Rebellion, Capcom, EA, Gearbox, Larian Studios, Obsidian Entertainment, Valve, Turtle Rock Studios, Koch Media, Avalanche Software, Ubisoft , WB Games και πολλά άλλα.


«   »

Add comment

Comments

George Pattes
4 months ago

Ti έχουν να δουν τα ματάκια μας και να γουσταρουν