Θα μπορούσε το Alan Wake Remastered και το Final Fantasy 7 Remake να είναι στο δρόμο για Xbox;

Published on 20 June 2021 at 10:56

Το Alan Wake Remastered όσο και το Final Fantasy VII Remake έχουν εντοπιστεί στο Epic Games Store, οδηγώντας σε εικασίες ότι ενδέχεται να φτάσουν και σε άλλες πλατφόρμες.

Προφανώς αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτά θα μπορούσαν να είναι αποκλειστικά για υπολογιστές, αλλά το Alan Wake Remastered είναι ένας εντελώς νέος τίτλος και φαίνεται απίθανο να μπορούσε να κυκλοφορήσει μόνο για υπολογιστή. Να θυμηθούμε πως  η Remedy Entertainment είχε υπογράψει συμφωνία με την Epic Games για να δημοσιεύσει δύο νέα multi-platform παιχνίδια  .

Οι δύο αυτοί τίτλοι βρέθηκαν στο backend του καταστήματος Epic Games, γεγονός που υποδηλώνει ότι ενδέχεται να τους ακούσουμε σύντομα. Όσον αφορά το Final Fantasy VII, η έκδοση του PlayStation 5 που κυκλοφόρησε πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι ήταν αποκλειστική στο σύστημα για έξι μήνες. Τα αποκλειστικά PlayStation που είχαν μεταφερθεί στο παρελθόν σε υπολογιστή έχουν εμφανιστεί στο Steam, οπότε αυτό φαίνεται να είναι απόφαση εκδότη. 
Όπως ισχύει, αξίζει να τα πάρετε και τα δύο με πλήρη επιφύλαξη καθώς είναι απολύτως πιθανό να είναι λάθος ή απλά αποκλειστικά για υπολογιστές. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.