Το επίσημο κατάστημα της Konami μας δείχνει νέο εμπόρευμα από Silent Hill

Published on 20 June 2021 at 12:03

Ο αντίκτυπος του Silent Hill στα βιντεοπαιχνίδια τρόμου επιβίωσης είχε τους θαυμαστές να λαχταρούν μια νέα δόση. Δεδομένου ότι οι εσωτερικές συγκρούσεις μεταξύ Konami και Hideo Kojima οδήγησαν στην ακύρωση του Silent Hills, οι φίλοι αναρωτήθηκαν αν και πότε θα ακούγονταν ξανά το franchise του Silent Hill.

Το P.T. έμπνευσε αμέτρητα indie παιχνίδια τρόμου που ακολουθούν την ίδια δομή και είναι ένα διαδραστικό teaser για το Silent Hills. Πολλοί οπαδοί θεώρησαν ότι το Medium ήταν κάπως σαν πνευματικός διάδοχος του Silent Hill, εν μέρει λόγω της μουσικής του Akira Yamaoka. Το επίσημο Konami Shop ανακοίνωσε το τελευταίο franchise βιντεοπαιχνιδιών που θα έχει μια σειρά προϊόντων, και οι θαυμαστές υποθέτουν ότι τα εμπορικά προϊόντα μπορεί να είναι μια μέθοδος ενθουσιασμού για ένα απροειδοποίητο παιχνίδι Silent Hill. Βλέπουμε τον Pyramid Head να στέκεται μπροστά από το σύμβολο Halo of the Sun του franchise. Ο σχεδιασμός, ο οποίος περιλαμβάνει επίσης τον τίτλο του franchise, αποδίδεται σε βαθύ κόκκινο και μαύρο χρώμα σε αντίθεση με μια απαλή καφέ υφή. Το Konami Shop φαίνεται να εμπνέεται από πολλά παιχνίδια Silent Hill για τους σχεδιασμούς των εμπορευμάτων. Οι θαυμαστές αναμένουν με ανυπομονησία νέα για το τι μπορεί να είναι το επόμενο για το franchise και αν θα δοθεί πρόσβαση σε έναν νέο προγραμματιστή στην πνευματική ιδιοκτησία. Οι εικασίες έχουν προκαλέσει φήμες για συγκεκριμένα παιχνίδια, όπως το Abandoned να είναι κρυφά το επόμενο Silent Hill, αλλά αυτό παραμένει εικασία έως ότου γίνει επίσημη ανακοίνωση. Μερικοί θαυμαστές προωθούν την ιδέα περαιτέρω, αποδεικνύοντας το ιδιαίτερο πλάτος του τίτλου Silent Hill στην εικονογραφημένη σχεδίαση που μοιράστηκε η Konami ως ελαφρώς εκτός κέντρου, σαν να περιλαμβάνει ένα "s" για το Silent Hills.

Η ανακοίνωση των προϊόντων Silent Hill που θα κυκλοφορήσει στο Επίσημο κατάστημα της Konami μπορεί να δώσει νέα ώθηση στη συζήτηση σχετικά με το αν οι θαυμαστές θα ακούσουν νέα για ένα επερχόμενο παιχνίδι. Ωστόσο, από την ανακοίνωση, ο ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου της Konami έχει teasαρει μόνο τη συμπερίληψη ενός μοναδικού σχεδίου που βασίζεται σε προηγούμενα παιχνίδια Silent Hill. Η Konami μπορεί απλώς να προσπαθεί να αξιοποιήσει την επιτυχία του franchise ως καταναλωτικό προϊόν.

Προς το παρόν δεν υπάρχει συγκεκριμένη ένδειξη ότι αναπτύσσεται ένα νέο παιχνίδι Silent Hill ή ότι τα εμπορεύματα της Konami προορίζονται να διαφημίσουν ένα απροειδοποίητο παιχνίδι. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.