Η Playground Games προσλαμβάνει πρώην υπαλλήλους των CD Projekt RED και Ubisoft.

Published on 21 June 2021 at 08:20

Η Playground Games κατάφερε να τραβήξει όλη την προσοχή στην E3 2021, αλλά δεν ήταν με το Fable, αλλά με το ήδη αγαπημένο Forza Horizon 5. Αποδεικνύεται ότι αυτό το παιχνίδι κέρδισε το πιο αναμενόμενο βραβείο παιχνιδιού της χρονιάς! Και δεν είναι περίεργο, αφού η ποιότητα αυτού του franchise είναι αδιαμφισβήτητη.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο το Forza Horizon 5 που αναπτύσσεται από το στούντιο, αλλά, όπως σημειώνεται παραπάνω, έχει και το Fable που είναι εντελώς διαφορετικό στυλ από αυτό που την έχουμε συνηθίσει. Εξαιτίας αυτού, η Playground Games προσλαμβάνει στη βιομηχανία και αυτή τη φορά προσλαμβάνει υπαλλήλους από μεγάλα ονόματα όπως η CD Projekt RED και η Ubisoft.
Ο πρώτος είναι ο Wojciech Szczęsny από την Πολωνία, ο οποίος ειδικεύεται στο graphic design για AAA τίτλους και εργάστηκε στο The Witcher 3 και ο δεύτερος είναι ο Mihai Pana που βρίσκεται στο Ubisoft για έξι χρόνια και ο κύριος ρόλος του είναι Environment Artist. O Mihai Pana εργάστηκε επίσης και στην Electronic Arts.

Καθώς η Playground Games είναι ένα βρετανικό στούντιο, καταφέρνει να κερδίσει περισσότερα ευρωπαϊκά ταλέντα από την CD Projekt RED και την Ubisoft, είναι μια στρατηγική θέση, καθώς πολλοί δεν θέλουν να μετακινηθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.