Η Bethesda έχει ακόμα σχέδια για ένα άλλο παιχνίδι Wolfenstein.

Published on 21 June 2021 at 19:35

Ήταν ίσως έκπληξη που δεν είδαμε κανένα σημάδι του Wolfenstein 3 στο Showcase του Xbox και της Bethesda's στην E3 2021 φέτος, αλλά ο Pete Hines επιβεβαίωσε ότι ένα νέο παιχνίδι Wolfenstein είναι σίγουρα ακόμα στο δρόμο.

 Μιλώντας στο GameSpot την περασμένη εβδομάδα, ο Hines απλώς δήλωσε ότι οι θαυμαστές "θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να θέλουν να μιλήσουν γι 'αυτό, αλλά μπορείτε να με τοποθετήσετε στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων που θέλουν ένα άλλο παιχνίδι Wolfenstein"

 "Όταν μιλάμε για το Wolfenstein ή ειλικρινά οποιοδήποτε άλλο franchise για το οποίο δεν έχουμε ανακοινώσει σχέδια, θα πρέπει να περιμένω μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να θέλω να μιλήσω γι 'αυτό, αλλά μπορείτε να με τοποθετήσετε στην αρχή της  λίστα με άτομα που θέλουν να δουν ένα άλλο παιχνίδι Wolfenstein. Οπότε μην ανησυχείτε. "

 Δεν είναι ακριβώς έκπληξη το γεγονός ότι ο Hines επιβεβαιώνει αυτό, καθώς η Bethesda έχει αναφέρει μερικές φορές στο παρελθόν πώς το Wolfenstein είναι μέρος των σχεδίων για το μέλλον.

 Προς το παρόν, το στούντιο πίσω από το Wolfenstein (MachineGames) είναι επί του παρόντος απασχολημένο με τη δουλειά του στο πρόσφατα ανακοινωθέν παιχνίδι Indiana Jones, το οποίο επισημάνθηκε στην ίδια συνέντευξη με το ότι ήταν στην "πολύ, πολύ" πολύ πρώιμη ανάπτυξη.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.