Το Dead Space οδεύει για αναβίωση.(ΦΗΜΗ)

Published on 22 June 2021 at 13:18

Η EA έχει απολαύσει μια καλή χρονιά μέχρι στιγμής, επιτυγχάνοντας την επιτυχία του Mass Effect Legendary Edition. Παρόλο που κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα, φαίνεται ότι το κύμα της νοσταλγίας μπορεί να μην σταματά εκεί, καθώς φημολογείται ότι η εταιρεία θα αναβιώσει ένα άλλο IP τον επόμενο μήνα - το οποίο πολλοί ελπίζουν ότι είναι το Dead Space.

 Η 22 Ιουλίου σηματοδοτεί την επιστροφή του EA Play Live - το event της εταιρείας για τα επερχόμενα παιχνίδια και τα έργα της. Κατά τη διάρκεια αυτής της παρουσίασης, η εταιρεία λέγεται ότι θα ανακοινώσει μια αναβίωση, σύμφωνα με πρόσφατο βίντεο από τον εμπιστευτικό χώρο του Jeff Grubb. Αναφέρθηκε σε μια προηγούμενη φήμη του ότι το Motive Studio της EA εργάζεται για μια αναβίωση μιας IP και τα σχόλιά του ενδέχεται υπαινίσσεται ότι σχετίζεται με το Dead Space.

 “I think you’ll be happy. We’re going to see it… if we’re not dead first.”

 Το αν αυτό αποφέρει καρπούς πρέπει να δούμε. Η EA φαίνεται να επαναφέρει αργά πολλές από τις σειρές της από το παρελθόν. Το Mass Effect, το Dragon Age, ακόμη και το Skate βλέπουν νέες εγγραφές στον ορίζοντα.

Πολλοί φίλοι στο Twitter και σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ελπίζουν ότι πρόκειται για έργο που σχετίζεται με το Dead Space. Ίσως μια αναμορφωμένη τριλογία στο ίδιο πνεύμα με το Mass Effect Legendary Edition, ή κάτι νέο εντελώς.

 Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από την τελευταία είσοδο του Dead Space, και ενώ πολλές από τις ομάδες έχουν προχωρήσει για να εργαστούν στο The Callisto Protocol, θα θέλαμε πολύ να δούμε την επίσημη σειρά να επιστρέφει.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.