Το Jurassic World Evolution 2 θα έχει μεγαλύτερους χάρτες σε σχέση με το πρώτο τίτλο.

Published on 22 June 2021 at 17:37

Η E3 2021 ολοκληρώθηκε και άφησε μεγάλες ανακοινώσεις, αποκαλύψεις και νέους τίτλους για τους επόμενους μήνες. Ένα από αυτά ήταν η επιστροφή του Jurassic World με μια νέα δόση διαχείρισης πάρκων και στρατηγικής κοπής. Υπό αυτή την έννοια, μάθαμε τώρα ότι το Jurassic World Evolution 2 θα έχει μεγαλύτερους χάρτες από την πρώτη του δόση όπως σχολίασε ο διευθυντής του παιχνιδιού Richard Newbold σε μια ομιλία που δόθηκε πρόσφατα στο Game Informer. Πάνω σε αυτό εξήγησε μερικά από τα νέα στοιχεία που θα προστεθούν σε αυτό το δεύτερο μέρος προς ευχαρίστηση των οπαδών.

"Όλοι οι χάρτες στους οποίους θα έχει πρόσβαση ο παίκτης θα είναι πολύ μεγαλύτεροι από ό, τι στο πρώτο παιχνίδι . Υπάρχει πολύ περισσότερος διαθέσιμος χώρος για την κατασκευή και την τοποθέτηση όσο το δυνατόν περισσότερων δεινοσαύρων. Με τις αλλαγές στο σύστημα περιοχών θα χρειαστείτε πολύ περισσότερο χώρο σε ορισμένες περιπτώσεις, ειδικά επειδή υπάρχει άμεση σύγκρουση μεταξύ ορισμένων ειδών. Δεν είναι τόσο εύκολο να βάλεις τόσους δεινόσαυρους στον ίδιο χώρο. Υπάρχει πολύ περισσότερη ισορροπία που πρέπει να γίνει", δήλωσε ο Newbold σχετικά με το μέγεθος των χαρτών και τον χώρο που απαιτείται για τους δεινόσαυρους στο Jurassic World Evolution 2.

Στην προαναφερθείσα συνέντευξη γίνεται αναφορά και σε άλλες καινοτομίες αυτής της δεύτερης δόσης. Αυτή τη φορά ό τίτλος δεν θα περιοριστεί σε πέντε νησιά, αλλά το πεδίο δράσης μας θα είναι ο έξω κόσμος, με ότι  αυτό συνεπάγεται. Δάση, ερήμους και άλλες τέτοια terain θα είναι στη διάθεσή μας. Θυμηθείτε ότι το Jurassic World Evolution 2 φτάνει στο τέλος του τρέχοντος έτους 2021 στο Xbox Series X | S, Xbox One και άλλες πλατφόρμες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.