Όλα τα Highlights από τα επερχόμενα παιχνίδια για Xbox Series X|S σε 2 trailer.

Published on 22 June 2021 at 18:07

Η E3 2021 έχει περάσει και μας άφησε μόνο με μεγάλα παιχνίδια και πολλή νοσταλγία, αλλά εξακολουθεί να είναι πάντα καλό να ξαναζούμε όλα όσα μας παρείχαν το Xbox και η Bethesda στο κοινό event τους που έμεινε στην ιστορία ως ένα από τα καλύτερα. Για το σκοπό αυτό, η Microsoft έχει κυκλοφορήσει δύο επικά τρέιλερ που αξίζει να δείτε.

Εξερευνήστε νέους κόσμους με επερχόμενες κυκλοφορίες xbox Series X/S: Halo Infinite, Forza Horizon 5, Battlefield 2042, Far Cry 6, Back 4 Blood, Diablo II Resurrected και πολλά άλλα. Συμπεριλαμβανομένων των πολυαναμενόμενων μελλοντικών αγαπημένων Starfield καi Redfall, τα οποία θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά για το οικοσύστημα του Xbox.

Τα παιχνίδια στο Xbox Series X/S επωφελούνται από ισχυρό υλικό, καινοτόμο λογισμικό και χαρακτηριστικά που κάνουν το παιχνίδι απίστευτο, όπως: ανάλυση 4K UHD και έως 120 Fps στο Series X και 1440P και έως 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο στο Series S,Hardware-accelerated Ray Tracing DirectX, DirectStorage, απίστευτα γρήγορους χρόνους φόρτωσης, Quick Resume και πολλά άλλα.

Θυμηθείτε ότι τα οφέλη έχουν ήδη ξεκινήσει με πολλά παιχνίδια που κυκλοφόρησαν στο Xbox Game Pass την ημέρα της παρουσίασης και σήμερα έρχεται το Pirates of the Caribbean DLC in Sea of ​​Thieves

Παρακάτω μπορείτε να απολαύστε τα δύο επικά τρέιλερ: 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.