Σύμφωνα με φήμες το αποκλειστικό παιχνίδι του Kojima για Xbox θα κάνει χρήση του cloud.

Published on 22 June 2021 at 19:18

Τους τελευταίους μήνες, οι φήμες για ένα πιθανό παιχνίδι Kojima αποκλειστικά για Xbox έχουν αυξηθεί κυρίως στα δίκτυα. Η πηγή αυτών των φημών δεν είναι άλλη από τον Jeff Grubb , έναν γνωστό χρήστη του Διαδικτύου που έχει αποκαλύψει ορισμένους τίτλους στο παρελθόν και ο οποίος εξασφαλίζει έναν δημιουργικό ιαπωνικό τίτλο σε συνεργασία με τη Microsoft εδώ και εβδομάδες.

Αν και πριν από μερικές εβδομάδες άρχισε να ακούγεται ότι πιθανότητα αυτή η συμφωνία μπορεί να είχε ακυρωθεί από οποιοδήποτε από τις δύο πλευρές αλλά ο Grubb τους διαβεβαίωσε ότι η συμφωνία ήταν ακόμα σε ισχύ και ότι η ανακοίνωση του Death Stranding Director Cut για το PS5 δεν ήταν ενδεικτική του τερματισμού της σχέσης, καθώς η συμφωνία δεν εμπόδιζε τις συνεργασίες με άλλες εταιρίες.

Σε μια πρόσφατη δημοσίευση από τo Games Beat ο ίδιος ο Jeff Grub έδωσε νέες λεπτομέρειες για αυτό το υποτιθέμενο αποκλειστικό παιχνίδι του Kojima για Xbox, στο οποίο εγγυήθηκε ότι θα έκανε χρήση του cloud της Microsoft , καθώς η αρχική προσέγγιση του τίτλου ήταν να φτάσει αποκλειστικά στο Stadia, κάτι που άλλαξε μετά την ακύρωση αρκετών έργων που ήταν σε εξέλιξη από την Google.

Αυτή η φήμη βασίζεται στην άφιξη της Kim Swift που ήρθε στη Microsoft , με δικά της λόγια ,"για να σχηματίσει μια ομάδα που επικεντρώνεται σε νέες εμπειρίες cloud , κάτι που θα υποστηρίξει την αποστολή μας να φέρουμε τα παιχνίδια Xbox μας για να συνδέσουμε 3 δισεκατομμύρια παίκτες για να παίξουνε τα παιχνίδια μας".

Προς το παρόν, ακόμη και η ύπαρξη του παιχνιδιού Kojima που είναι αποκλειστικό για xbox δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια απλή φήμη άρα όλες αυτές οι πληροφορίες θα πρέπει να ληφθούν με μεγάλη προσοχή μέχρι να επιβεβαιωθεί επίσημα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.