Το Xbox Cloud Gaming εξελίσσεται όπως έχει προγραμματιστεί.

Published on 23 June 2021 at 11:47

Το cloud gaming είναι ένα από τα πράγματα στη λίστα με τις δραστηριότητες του Phil Spencer, προκειμένου να προσελκύσει μεγαλύτερο αριθμό παικτών και να τους πείσει να αγοράσουν μια συσκευή του οικοσυστήματος της Microsoft. Δεδομένου ότι αν βασιστούμε σε όλες τις πληροφορίες που έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής, είμαστε εγγυημένοι για μερικά χρόνια στα οποία οι παίκτες θα έχουν ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων όσον αφορά τα μέρη όπου θα θέλαμε να συνδεθούμε.

Αρκετοί από εμάς  έχουν ονειρευτεί να παίξουν κάποιο αποκλειστικό χωρίς να έχουν την κονσόλα δίπλα τους. Αυτό το όνειρο θα πραγματοποιηθεί τελικά σύντομα, επειδή οι servers Xbox Series X έχουν ήδη αρχίσει να χρησιμοποιούνται για τη δοκιμή μιας σειράς παιχνιδιών, με τα οποία αναμένεται η απομακρυσμένη επανάσταση παιχνιδιών μέσω του Xbox Cloud Gaming .

Σε ένα tweet που δημοσίευσε ο Klobrille μάθαμε εκ των προτέρων ότι οι διακομιστές της κονσόλας νέας γενιάς παρέχουν την απαραίτητη υποστήριξη για να μπορέσουμε να ρίξουμε πολλά παιχνίδια στα αγαπημένα μας. Στην παρακάτω συνημμένη εικόνα, μπορεί να δει κανείς ότι το Rainbow Six Siege τρέχει με ρυθμό 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο και περιλαμβάνει αποτελεσματικά καλό έλεγχο.

Προσωπικά είναι πολύ καλά νέα, καθώς μπορούμε μόνο να περιμένουμε να τελειώσει η δοκιμαστική φάση της για να μπορέσουμε να απολαύσουμε αυτήν την επιλογή.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.