Το Digital Foundry δοκιμάζει την AMD FidelityFX Super Resolution.

Published on 23 June 2021 at 14:09

Η Nvidia και η AMD ανταγωνίζονται συνεχώς για να δουν ποιο προσφέρει καλύτερα προϊόντα ή καλύτερη απόδοση, κάτι που προφανώς είναι πάντα καλό για εμάς τους παίκτες. Ένα από τα πράγματα στα οποία η AMD εργάζεται αρκετά καλά είναι το AMD FidelityFX Super Resolution , μια νέα τεχνολογία που επιδιώκει να ανταγωνιστεί το DLSS της Nvidia.

Με πολύ λίγα λόγια, αυτό που κάνει αυτή η τεχνολογία είναι να μειώσει την ανάλυση απόδοσης σε αντάλλαγμα να πάρει μια υψηλότερη απόδοση των παιχνιδιών. Με άλλα λόγια  μας επιτρέπει να χάσουμε λίγη ευκρίνεια εικόνας σε αντάλλαγμα για υψηλότερο ποσοστό fps στα παιχνίδια μας . Αν θέλετε να δείτε πόσο καλά λειτουργεί αυτή η AMD FidelityFX Super Resolution, σήμερα σας φέρνουμε την ανάλυση από το Digital Foundry.

Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτό το βίντεο, έχουμε πολύ ενδιαφέρουσες συγκρίσεις αυτής της τεχνολογίας που λειτουργούν σε διαφορετικά παιχνίδια. Επιπλέον το Amd FidelityFX έχει 4 διαφορετικούς τρόπους, που κυμαίνονται από έναν που ενισχύει κυρίως την ανάλυση και την ποιότητα εικόνας που μειώνει την ποιότητα αυτού για να επιδιώξει μια καλή αύξηση fps. Αυτό που δείχνει αυτή η σύγκριση είναι ότι όταν πρόκειται για επιδόσεις, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα αύξηση της απόδοσης, αλλά φαίνεται ότι οι γραφικές θυσίες μπορεί να είναι πολύ μεγάλες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.