Η Id Software πιθανόν να εργάζεται σε μια επανεκκίνηση του Quake.

Published on 23 June 2021 at 19:03

Σε αυτό το σημείο το να υπενθυμίσουμε ποια είναι η Id Software νομίζω είναι άτοπο. Η βορειοαμερικανική εταιρεία ξεχώρισε για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια με την επιτυχημένη επανεκκίνηση του Doom, το οποίο αργότερα μας πρόσφερε το Doom Eternal. Τώρα, ωστόσο, το στούντιο θα σκεφτόταν μια άλλη επανεκκίνηση. Μια πρόσφατη φήμη δείχνει ότι η Id Software  δουλεύει σε μια επανεκκίνηση του Quake αλλά με γυναίκα πρωταγωνίστρια. Αυτό έγινε γνωστό από τον insider shpeshal Nick στο Podcast του Xbox Era το οποίο αργότερα αναρτήθηκε από τον λογαριασμό Twitter Idle Sloth. Η φήμη πρόσφερε τις πρώτες λεπτομέρειες αυτής της υποτιθέμενης επανεκκίνησης του Quake το οποίο θα χρησιμεύσει για να δώσει στο Doom λίγη ξεκούραση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχουμε ένα νέο παιχνίδι από την Id Software και οι δημιουργοί του Doom θα έχουν την υποστήριξη της Machine Games, υπεύθυνοι για το Wolfenstein: The New Orde rκαι το Wolfenstein: The New Colossus και ότι εργάζονται επί του παρόντος σε ένα βιντεοπαιχνίδι Indiana Jones. . Για να ολοκληρώσει τη διαρροή, ο Shpeshal Nick επισημαίνει ότι αυτή η επανεκκίνηση του Quake θα είχε ένα νέο στοιχείο όπως η ύπαρξη μιας γυναίκας πρωταγωνίστριας και ότι, σε αντίθεση με την τελευταία δόση του έπους, Quake Champions, θα έχει single player, campaign mode και multiplayer.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι, τουλάχιστον προς το παρόν, όλες αυτές οι πληροφορίες είναι μια απλή φήμη , γι 'αυτό συνιστούμε να το πάρετε με προσοχή και γνωρίζοντας ότι μπορεί να καταλήξει σε ακύρωση. Όπως και να έχει, η αλήθεια είναι ότι η Id Software έχει τελειώσει με τα expansions του Doom Eternal και ότι η ομάδα πρέπει να εργάζεται σε νέα έργα, ένα από τα οποία θα μπορούσε να είναι η επανεκκίνηση του Quake . Θυμηθείτε ότι τώρα η Id Software, μετά την αγορά της Bethesda από τη Microsoft, είναι μέρος των Xbox Game Studios, οπότε οι επόμενοι τίτλοι του θα φτάσουν στο Xbox Game Pass.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.