Το Psychonauts 2 θα διαθέτει HDR στο Xbox Series X | S και όχι στο PS5.

Published on 23 June 2021 at 22:30

Το Psychonauts 2 είναι ο νέος τίτλος που αναπτύχθηκε από την Double Fine. Αυτή η συνέχεια θα μας δώσει μια πιο προσεκτική ματιά στο Psychonauts Headquarters καθώς ο Raz και η ομάδα του είναι σε αποστολή να σώσουν τον Truman Psychonaut. Κάτι συμβαίνει με την οργάνωση και τα προβλήματα φαίνεται να πλησιάζουν. Εκτός από την εξερεύνηση νέων μυστηρίων, η ιστορία θα πάει επίσης σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την οικογένεια του Raz και την κατάρα τους. Όλα αυτά χέρι με χέρι με ένα ωμό χιούμορ που υπόσχεται να μας δώσει αυτόν τον πολυαναμενόμενο τίτλο στις 25 Αυγούστου 2021.

Το νέο παιχνίδι της Double Fine θα φτάσει στο Xbox, Pc και PlayStation στις 25 Αυγούστου 2021 και στο Xbox Game Pass την ίδια ημέρα κυκλοφορίας. Τώρα μέσω του ResetEra έχουμε γνωρίσει μια περίεργη λεπτομέρεια και αυτό είναι ότι το Psychonauts 2 θα έχει HDR στο Xbox Series X | S και όχι στο PS5 , το οποίο έχει εξοργίσει ορισμένους οπαδούς του PlayStation.


Εξακολουθούμε να επιβεβαιώνουμε ορισμένες από αυτές τις λεπτομέρειες και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κάνουμε κάθε πλατφόρμα να λειτουργεί όσο το δυνατόν καλύτερα, με την υψηλότερη δυνατή ανάλυση που υποστηρίζεται. Το μόνο που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι ότι το HDR είναι διαθέσιμο μόνο στο Xbox Series X|S.

 

Όπως έχετε δει και διαβάσει, η έκδοση του Psychonauts 2 για PS5 δεν θα έχει HDR  καθώς φαίνεται να είναι ένα αποκλειστικό χαρακτηριστικό των νέων κόνσολών της Microsoft. Σας υπενθυμίζουμε ότι αν όλα πάνε όπως πρέπει, στις 25 Αυγούστου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε τη συνέχεια του Psychonauts 2 σε Xbox και PC, καθώς και Xbox Game Pass. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.