Ο Phil Spencer εξακολουθεί να θέλει να "κάνει κάτι" για το Killer Instinct.

Published on 26 June 2021 at 20:55

Ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer ήταν καλεσμένος στο  Drop Frames podcast χθες και ρωτήθηκε συγκεκριμένα για το ποια είναι τα σχέδια της Microsoft για το IP του Killer Instinct  το οποίο έχει παραμείνει κάπως αδρανές τα τελευταία χρόνια.

Σε απάντηση, ο Spencer τόνισε ότι η ομάδα "αγαπά το franchise και την ανταπόκριση της κοινότητας" και υπάρχει η επιθυμία να κάνουμε κάτι με το Killer Instinct στο μέλλον, αλλά πρέπει να είναι η σωστή ομάδα και η ευκαιρία.

"Δεν είναι έξω από το μυαλό μας ότι  μπορεί να είναι έξω από το μυαλό μας αλλά είναι στις καρδιές μας και στο μυαλό μας θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε κάτι με το Killer Instinct."

"Έχει να κάνει με την εύρεση της σωστής ομάδας και της σωστής ευκαιρίας, αλλά δεν οφείλεται σε κανενός είδους έλλειψη επιθυμίας από την πλευρά μας ότι δεν κάνουμε περισσότερα για το KI επειδή αγαπάμε το franchise και την ανταπόκριση της κοινότητας".

Έχουμε ακούσει φήμες προς αυτή την κατεύθυνση καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους και ο προγραμματιστής Iron Galaxy  ο οποίος εργάστηκε στις Seasons 2 και 3 του Killer Instinct για το Xbox One, δήλωσε τον Μάιο ότι θα "εξετάσει" την ευκαιρία αν παρουσιαστεί.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κανένα σημάδι συγκεκριμένων σχεδίων για το Killer Instinct να προχωρήσει, αλλά είναι καθησυχαστικό να γνωρίζουμε ότι ο επικεφαλής του Xbox είναι πολύ πρόθυμος να "κάνει κάτι" με αυτό στο μέλλον. Ας ελπίσουμε ότι μια ιδέα τελικά θα καρποφορήσει!


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.