Η Disney λέει ότι «συνεργάστηκε με τους καλύτερους στο είδος» στο Sea of ​​Thieves: The Life of a Pirate.

Published on 25 June 2021 at 07:00

Με την κυκλοφορία του Sea of Thieves: A Pirate's Life  είναι εύκολο να κοιτάξουμε πίσω και να αναρωτηθούμε πώς δεν συνέβη πριν. Η προσθήκη των Πειρατών της Καραϊβικής στο Sea of ​​​​Thieves φαινόταν ιδανική από την αρχή

Σύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξη στο GamesIndustry.biz , ο Luigi Priore, αντιπρόεδρος της Disney & Pixar Games, επιβεβαίωσε ότι η Rare ήρθε σε αυτούς . Η συνεργασία είναι κάτι που ενθουσίασε την ομάδα της Disney, προσθέτοντας ότι η συνεργασία με την Rare τους επέτρεψε να "συνεργαστούν με τους καλύτερους στο είδος".

"Έκαναν το μεγαλύτερο πειρατικό παιχνίδι όλων των εποχών, έχουμε ένα από τα μεγαλύτερα πειρατικά franchise όλων των εποχών και ήθελαν να πουν μοναδικές ιστορίες για τον Jack και τους άλλους χαρακτήρες και να το κάνουν με νέο τρόπο. Αυτό το πάθος τόσο για το παιχνίδι όσο και για την IP ήταν αυτό που μας ενθουσίασε. Κάνουμε κάτι διαφορετικό και ήταν ευκαιρία για μας. Έτσι, αυτή η νέα στρατηγική μας επιτρέπει να συνεργαστούμε με τους καλύτερους στο είδος . "

Αργότερα είπε ότι η ενσωμάτωση των Πειρατών της Καραϊβικής "είχε πολύ νόημα" να συμβεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μια αυξανόμενη τάση ενσωμάτωσης των IPs της Disney στα παιχνίδια θα είναι τώρα πολύ συνηθισμένη.

"Το Sea of Thieves είναι ένα απίστευτο παράδειγμα [πραγματικά υψηλής ποιότητας εκτέλεσης ή ευκαιρίας]. Αυτό ήταν ένα που εξετάσαμε και είπαμε, "Πρέπει να το κάνουμε αυτό". Αυτό δεν σημαίνει ότι θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε με κάθε ip και να ενσωματωθούμε σε κάθε εμπειρία που υπάρχει. Αλλά αυτό ήταν κάτι που δεν θα γυρίζαμε την πλάτη μας.  "

Το expansion κυκλοφόρησε ως μέρος της 3ης σεζόν του Sea of Thieves προχθές και οι διαδικτυακοί φίλοι  φαίνεται να αγκαλιάζουν πραγματικά αυτό το crossover. Πρόσθεσε μερικές πολύ περίτεχνες και μακριές αναζητήσεις, επιτρέποντας στους οπαδούς των Πειρατών της Καραϊβικής να ζήσουν τις πιο ονειρεμένες φαντασιώσεις τους.

Μένει να δούμε αν κάτι άλλο θα έρθει από αυτή τη συνεργασία, αλλά αυτό είναι ένα φανταστικό βήμα για το Sea of Thieves και εάν ανοίγει δυνατότητες για πολλές άλλες ενδιαφέρουσες ιδέες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.