Ο Phil Spencer έμεινε ευχαριστημένος με την αντίδραση του κόσμο για το Xbox E3 Event.

Published on 25 June 2021 at 12:00

Φέτος το Xbox είχε μια φοβερή εμφάνιση στην E3 2021 , κερδίζοντας την «Καλύτερη Παρουσίαση» στα E3 2021 Awards και ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer παραδέχθηκε ότι η αντίδραση ήταν ακόμη πιο θετική από ό, τι περίμενε ότι θα ήταν.

Μιλώντας στο  Drop Frames podcast  ο Spencer αναγνώρισε την ευχάριστη έκπληξή του όσον αφορά την αντίδραση των θαυμαστών στην εκπομπή εκφράζοντας τη χαρά του. 

"Θα πω ότι εξεπλάγην από το πόσο θετική ήταν η αντίδραση. Ήμουν θετικός στην εκπομπή, αλλά η αντίδραση ήταν ακόμα πιο θετική από ό, τι περίμενα. Και μερικές φορές είναι το αντίθετο, όπου είμαι πιο θετικός από ό, τι αποδεικνύεται. Είναι απλά η μορφή τέχνης που είναι η ψυχαγωγία."

"Είναι τόσο ωραίο πράγμα για τις ομάδες, οι οποίοι εργάστηκαν τόσο σκληρά για τόσο πολύ καιρό για να οργανώσουν αυτό το σόου... Ήμουν πραγματικά ευχαριστημένος με την αντίδραση και εξεπλάγην ευχάριστα βλέποντας όλους να το αγαπούν τόσο πολύ."

Ο Spencer μίλησε λίγο για μερικά από τα σημαντικότερα σημεία του event από τη δική του οπτική γωνία, συμπεριλαμβανομένου του να έχει τον Todd Howard από την Bethesda να ξεκινάει την παράσταση, να τελειώνει με το Redfall των Arkane Studios και την τεράστια αποκάλυψη του Forza Horizon 5.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.