Σύμφωνα με πληροφορίες ο Kojima είναι «κοντά» στο κλείσιμο της συμφωνίας για επερχόμενο παιχνίδι στο Xbox

Published on 26 June 2021 at 14:19

 Εδώ και μερικούς μήνες ακούμε ότι ο δημιουργός του Metal Gear Solid Hideo Kojima μπορεί να βρίσκεται σε συνομιλίες με το Xbox για την παραγωγή του επόμενου παιχνιδιού του και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του VentureBeat Jeff Grubb, η συμφωνία είναι λίγο πολύ σίγουρη.

Μιλώντας στο τελευταίο podcast του GamesBeat Decides, ο Grubb αναγνώρισε ότι ο πρώην σχεδιαστής του Portal  Kim Swift ήρθε στο Xbox για να συνεργαστεί με τον Kojima και η συμφωνία είναι "σε ένα σημείο όπου  πρόκειται να υπογραφεί".

"Η Kim Swift, η οποία έχει εργαστεί στο Portal και το Left 4 Dead, και έχει βρεθεί στο [Google] Stadia δουλεύοντας ως το κύριο δημιουργικό τους πρόσωπο, έρχεται ειδικά για να συνεργαστεί με τον Kojima στο παιχνίδι του. Δεν ανάφερε ότι είναι ο Kojima, στην ιστορία είπε ότι είναι για τη συνεργασία με ανεξάρτητους προγραμματιστές, [αλλά] είναι Kojima."

"Είναι κοντά [στην υπογραφή]. Είναι σε ένα σημείο όπου, νομίζω  πρόκειται να υπογραφεί. Απλά ψάχνουν λεπτομέρειες βασικά. Και θα έχω περισσότερα να πω γι' αυτό σύντομα."

Το VentureBeat ανέφερε προηγουμένως ότι η Kojima Productions βρίσκεται "ακόμα στις πρώτες φάσεις σχεδιασμού για αυτό το έργο", και η πρόσληψη της Kim Swift είναι "μέρος μιας μεγαλύτερης στρατηγικής για την επέκταση της εμβέλειας του Xbox πέρα από το φυσικό υλικό κάτω από μια τηλεόραση ή οθόνη".

Ειπώθηκε επίσης τον Απρίλιο ότι η συνεργασία ήταν το "επίκεντρο ενός σχεδίου της Microsoft για την αξιοποίηση του ιαπωνικού ταλέντου" και το άγαλμα (LUDENS)  που έχει εμφανιστεί πολλές φορές στο Phil Spencer ήταν πράγματι ένα teasαρισμα αναφερόμενο στην πιθανή συμφωνία.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.