Ο δημιουργός του Gears Of Wars δουλεύει σε μια ολοκαίνουργια IP

Published on 26 June 2021 at 23:36

Όπως ανακοίνωσε ο Cliff Bleszinski, θα επιστρέψει στον κόσμο των  video games μετά την αποχώρησή του από το δικό του στούντιο ανάπτυξης, Boss Key Productions. Το δημιουργικό μυαλό πίσω από παιχνίδια όπως η σειρά Gears of War εργάζεται επί του παρόντος σε μια ολοκαίνουργια IP.

Κατά συνέπεια, εργάζεται επί του παρόντος σε μια απροσδιόριστη νέα IP, για την οποία έχει καταφέρει να εξασφαλίσει εξέχουσα υποστήριξη σύμφωνα με τις δικές του δηλώσεις. Μεταξύ αυτών είναι οι συγγραφείς Alex de Campi και ο καλλιτέχνης Sandy Jarrell, ο οποίος είναι γνωστός για τα κόμικς του.

Δυστυχώς, ο Cliff Bleszinski δεν αποκάλυψε πότε αναμένεται η επίσημη αποκάλυψη και οι απτές λεπτομέρειες της νέας IP. Έτσι, δεν είναι επίσης σαφές σε ποιο είδος θα βασίζεται. Λόγω του παρελθόντος του Bleszinski, μπορούμε πιθανώς να υποθέσουμε ένα άλλο shooter.

Ο Cliff Bleszinski γιόρτασε την πιο επιτυχημένη του στιγμή στην Epic Games, όπου εργάστηκε σε παιχνίδια όπως η σειρά Unreal τη δεκαετία του 1990, πριν συνεργαστεί με τον Καναδό παραγωγό Rod Fergusson στην επιτυχημένη σειρά Gears of War, η οποία ανήκει πλέον στη Microsoft. Ο Bleszinski συμμετείχε επίσης στην ανάπτυξη του Shadow Complex (2009) και του Bulletstorm (2011).

Το 2012, ο Bleszinski αποφάσισε να κάνει ένα δημιουργικό διάλειμμα. Με την ίδρυση του στούντιο ανάπτυξης Boss Key Productions το 2014 επέστρεψε στη διεθνή σκηνή και δημοσίευσε άλλους δύο τίτλους με τους Lawbreakers (2017) και τους Radical Heights (2018).

Παρά τα θετικά σχόλια από κριτικούς και παίκτες, και οι δύο τίτλοι υπολείπονται των εμπορικών προσδοκιών. Οικονομικές αποτυχίες που οδήγησαν στο κλείσιμο της Boss Key Productions το 2018.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.