Η CD Projekt πιστεύει ότι το Cyberpunk 2077 βρίσκεται τώρα σε «ικανοποιητικό επίπεδο»

Published on 29 June 2021 at 08:30

Στις αρχές του έτους, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στη CD Projekt μετά την καταστροφική κυκλοφορία του Cyberpunk 2077. Μήνες αργότερα και το παιχνίδι εξακολουθεί να λαμβάνει ενημερώσεις και  επιδιορθώσεις σε τακτική βάση αλλά σύμφωνα με την εταιρεία, τώρα πιστεύει ότι η σταθερότητα του παιχνιδιού είναι σε "ικανοποιητικό επίπεδο".

Σε ομιλία του στην Ημέρα Καινοτομίας του WSE (σύμφωνα με μεταφρασμένο δημοσίευμα του TVN24), ο Adam Kiciński - Διευθύνων Σύμβουλος της CD Projekt Red - δήλωσε ότι η ομάδα "εργάζεται συνεχώς" για την παράδοση νέων ενημερώσεων. Πρόσθεσε ότι το Cyberpunk 2077 έχει "φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο" όσον αφορά τη σταθερότητα και με την πάροδο του χρόνου η ομάδα θα κάνει "βελτιώσεις στα γενικά συστήματα στα οποία δίνουν προσοχή οι παίκτες".

"Έχουμε ήδη επιτύχει ικανοποιητικό επίπεδο όσον αφορά [τη σταθερότητα]. Εργαζόμαστε επίσης για τη συνολική αποτελεσματικότητα, για την οποία είμαστε επίσης πολύ χαρούμενοι. Φυσικά, αφαιρέσαμε επίσης σφάλματα και δυσλειτουργίες και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό".

Η τελευταία ενημέρωση  για το Cyberpunk 2077 έφτασε νωρίτερα αυτό το μήνα και παρέδωσε μια ποικιλία από quests και διορθώσεις σφαλμάτων. Μετά την τελευταία ενημέρωση κώδικα, το παιχνίδι επανεμφανίστηκε στο PlayStation Store μετά την απομάκρυνσή του νωρίτερα αυτό το έτος και το Xbox ανακοίνωσε ότι η πολιτική επιστροφής χρημάτων για το παιχνίδι θα αλλάξει τον επόμενο μήνα.

Πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει μια καλύτερη εμπειρία τους τελευταίους μήνες, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένοι παίκτες στις αρχικές κονσόλες που δυσκολεύονται. .Τα Frame drops και τα bugs, είναι μόνο μερικά από τα ζητήματα που ορισμένοι χρήστες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν. Μια έκδοση επόμενης γενιάς έχει προγραμματιστεί για αργότερα αυτό το έτος αλλά δεν γνωρίζουμε ακριβή ημερομηνία.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.