Ξεκινάει η υποστήριξη του controller Xbox Series X|S μέσω Bluetooth για το Chrome OS.

Published on 30 June 2021 at 21:40

Το ασύρματο χειριστήριο Xbox γίνεται ένα καθολικό μέσο αναπαραγωγής παιχνιδιών σε διαφορετικές συσκευές. Σε κονσόλα, υπολογιστής κινητό μπορείτε να παίξετε. Τώρα τα Chromebook φαίνεται να παίρνουν μέρος στη δράση, με την επίσημη υποστήριξη να παρέχεται για τα χειριστήρια Xbox Series X|S.

Εντοπίστηκε από το Android Policeη οποία βρήκε την προσθήκη θαμμένη μέσα στο Chromium repository, οι οποίες δείχνουν έναν  κώδικα που προστίθεται για την υποστήριξη του χειριστήριού Xbox Series X|S. Οι σημειώσεις έγραφαν: "Υποστήριξη [για] χειριστήρια Xbox Series X σε Linux και Chrome OS μέσω Bluetooth".

Ενώ υπάρχει μια λύση για τα Chromebooks για τη χρήση του Steam στις συσκευές, η επίσημη υποστήριξη λέγεται ότι είναι ακριβώς γύρω από τη γωνία. Με την ενσωμάτωση των χειριστήριών Xbox Series X|S, οι παίκτες θα έχουν έναν πολύ καλό τρόπο να βουτήξουν σε μερικά από τα αγαπημένα τους παιχνίδια στο σύστημα με αναμφισβήτητα το καλύτερο χειριστήριο στη δουλειά!

Το Chromebook είναι μόνο μία από τις πολλές συσκευές που προσθέτουν πρόσφατα υποστήριξη χειριστήριών Xbox Series X|S. Οι συσκευές Apple έλαβαν μια ενημέρωση τον Απρίλιο για να τις επιτρέψουν, ενώ το Nvidia Shield TV τις υποστήριξε τον Ιανουάριο. Οι παίκτες φαίνεται να συσπειρώνονται πραγματικά πίσω από τη χρήση των χειριστήριών Xbox σε διάφορες συσκευές και η υποστήριξη του Chromebook δεν αποτελεί εξαίρεση.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.