Το αποκλειστικό Project Dragon θα είναι ένα multiplayer RPG.

Published on 30 June 2021 at 19:40

Εδω και αρκετό καιρό φημολογείται ότι η Microsoft και η IO Interactive (προγραμματιστές της τελευταίας τριλογίας Hitman ) θα μπορούσαν να συνεργαστούν για να αναδείξουν ένα αποκλειστικό παιχνίδι, όντας ένα RPG με θεματολογία  από δράκους. Φαίνεται ότι η IO θέλησε να πάρει μια εντελώς νέα κατεύθυνση για αυτούς στην ανάπτυξη αυτού του νέου έργου. Τώρα, γνωρίζουμε ότι το αποκλειστικό Project Dragon θα είναι ένα multiplayer RPG .

Αυτές οι πληροφορίες λήφθηκαν από ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε από την ιστοσελίδα SegmentNext  η οποία δείχνει μια εσωτερική προσφορά εργασίας από την IO Interactive. Μπορούμε να δούμε ότι η προσφορά διευκρινίζει ότι ο εργαζόμενος " θα είναι υπεύθυνος για την παράδοση ενός τίτλου για πολλούς παίκτες σε όλες τις πλατφόρμες που εμπίπτουν μεταξύ των προτεραιοτήτων του χρόνου, προϋπολογισμού και της ποιότητας . "
Το Project Dragon σύμφωνα με δηλώσεις είναι ένα σχέδιο για να είναι ενεργό για 10 χρόνια , κάτι που γίνεται φυσιολογικό στη βιομηχανία, όπως με το Halo Infinite. Από ό, τι γνωρίζουμε, ο τίτλος βρίσκεται στα πολύ πρώιμα στάδια ανάπτυξης , οπότε θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να δούμε κάτι χειροπιαστό από αυτό.

Ένα άλλο πράγμα σε αντίθεση εδώ είναι ότι η λίστα θέσεων εργασίας αναφέρει "σε όλες τις πλατφόρμες". Αυτό  σημαίνει επίσης ότι θα κυκλοφορήσει για PlayStation; Ή θα μπορούσε απλά να σημαίνει για Xbox One, Xbox Series και PC;


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.