Ένα remaster του Legacy of Kain: Soul Reaver ίσως ανακοινωθεί φέτος.

Published on 30 June 2021 at 22:51

Έχει περάσει πολύς καιρός από την κυκλοφορία οποιουδήποτε τίτλου  legacy of Kain, σε σημείο που πιθανώς πολλοί από εσάς τους αναγνώστες να μην το θυμάστε κιόλας. Ωστόσο, μπορεί να μην αργήσει να ακούσουμε ξανά νέα για αυτό το κλασικό έπος αφού αν η φήμη που κυκλοφόρησε είναι αληθινή, ένα remaster του κλασικού Legacy of Kain: Soul Reaver θα ανακοινωθεί φέτος .

Η φήμη έχει προκύψει μέσω του δημοφιλούς XboxEra Podcast , γνωστό για τη μετάδοση διαφόρων διαρροών στο παρελθόν, όπως η άφιξη του Hades στο Xbox Game Pass . Οι πληροφορίες κοινοποιήθηκαν από τον Shpeshal Nick, συνδημιουργό του εν λόγω podcast, ο οποίος σχολίασε ότι ένα remaster του Legacy of Kain: Soul Reaver θα ανακοινωθεί μέσα στο έτος  σε μια εκδήλωση όπως η Gamescom ή  Game Awards .
Εάν αυτή το remaster πρόκειται πραγματικά να ανακοινωθεί, θα ήταν απολύτως λογικό να εμφανιστεί στην Gamescom ή στα Game Awards, αφού μετά την E3 είναι οι δύο μεγαλύτερες δυτικές εκδηλώσεις βιντεοπαιχνιδιών στο υπόλοιπο έτος.

Το Legacy of Kain: Soul Reaver το οποίο είναι ίσως ο πιο δημοφιλής τίτλος σε ολόκληρη τη σειρά  κυκλοφόρησε στο Playstation το 1999 και αργότερα στο Sega Dreamcast και Pc. Ελπίζουμε ότι η φήμη θα γίνει πραγματικότητα και όλοι μας να πάρουμε μεγάλη χαρά. Ωστόσο, όπως συνιστούμε με όλες τις φήμες τις παίρνουμε με μεγάλη επιφύλαξη μέχρι να έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.