Το GTA 6 ίσως κυκλοφορήσει μεταξύ 2024 και 2025

Published on 4 July 2021 at 23:13

Ο Insider και leaker Tom Henderson (που ειδικεύεται στις διαρροές battlefield και Call of Duty) δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube αφιερωμένο στο GTA 6, συλλέγοντας όλες τις πληροφορίες και τις φήμες που γνωρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Προφανώς, το νέο Grand Theft Auto VI (GTA VI) θα οριστεί σε μια πολύ σύγχρονη και τρέχουσα έκδοση της Vice City, με την Rockstar Games να θέλει να έχει μέγιστη δημιουργική ελευθερία για τα DLC και τα expansion του GTA Online, εξ ου και η απόφαση να μην οριστεί το παιχνίδι στο παρελθόν.

Όπως αναφέρθηκε, ο χάρτης θα αλλάξει και θα επεκταθεί με νέες περιοχές που θα διερευνηθούν στο στυλ του Call of Duty και του Fortnite, αυτός είναι ο όρος σύγκρισης που χρησιμοποιείται από τον Henderson. Σύμφωνα με τον ίδιο η Take-Two στοχεύει στο να επικεντρωθεί καλά το παιχνίδι στο Multiplayer.

Στη συνέχεια ο Henderson επιβεβαιώνει την παρουσία πολλαπλών πρωταγωνιστών, μεταξύ των οποίων θα υπάρχει επίσης ένας γυναικείος χαρακτήρας που ειδικεύεται στην τεχνολογία και το hacking. Μετά επικεντρώνεται στην ημερομηνία κυκλοφορίας, όπου σύμφωνα με τον ίδιο, το GTA 6 δεν θα κυκλοφορήσει πριν από το 2024 ή το 2025.Με το παιχνίδι να βρίσκεται ακόμα στα πρώτα στάδια ανάπτυξης η Rockstar θα ήθελε να κυκλοφορήσει το παιχνίδι μόνο όταν τα Xbox Series X / S και PS5 επιτύχουν μια καλή εγκατεστημένη βάση χρηστών.

Μια έκδοση υπολογιστή εξακολουθεί να αναμένεται, ωστόσο δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει το ίδιο έτος με τις εκδόσεις κονσόλων και πιθανόν να κυκλοφορήσει μόνο του αργότερα. Τέλος, ο insider επαναλαμβάνει ότι τα κρυπτονομίσματα θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο GTA VI, αν και δεν είναι απολύτως σαφές πώς θα ενσωματωθούν στο παιχνίδι.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.