Νέες εικόνες από το Starfield κυκλοφόρησαν.

Published on 29 June 2021 at 17:34

Μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες, ο νέος τίτλος διαστημικής περιπέτειας που αναπτύσσετε από την Bethesda ήταν ένα μυστήριο αλλά μετά από ένα νέο τρέιλερ του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια της κοινής παρουσίας  Xbox και Bethesda στην E3 2021 μπορέσαμε να μάθουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Starfield που έχει προγραμματιστεί να φτάσει αποκλειστικά σε Xbox και PC στις 11 Νοεμβρίου 2022, συμπίπτοντας με την ημέρα και το μήνα κατά τον οποίο το The Elder Scrolls: Skyrim κυκλοφόρησε το 2011.

Το Starfield θα λάβει χώρα στο μέλλον και συγκεκριμένα περίπου 300 χρόνια μπροστά. Θα υπάρξουν πολλές φυλές στις οποίες μπορούμε να ενταχθούμε όπου η κύρια είναι η Constellation. Μέρος αυτών των λεπτομερειών αποκαλύφθηκαν από τον Todd Howard καθώς το τρέιλερ μας άφησε πολλές αμφιβολίες για την ιστορία του παιχνιδιού και τι θα δούμε περαιτέρω. Αλλά τώρα, μια σειρά από νέες εικόνες του Starfield αποκαλύφθηκαν και κοινοποιήθηκαν από τον λογαριασμό _XboxNews μέσω Twitter.
Αυτές οι νέες εικόνες του Starfield μας έχουν αποκαλύπτουν διαφορετικά μέρη που μπορούμε να επισκεφτούμε σε όλη την περιπέτειά μας είτε με απλή εξερεύνηση είτε με άλλους τύπους αποστολών. Επιπλέον, φαίνεται ότι θα έχουμε περίεργους εχθρούς, όπως είδαμε στην τελευταία εικόνα. Τα biomes θα είναι πολύ ποικίλα ανάλογα με τους πλανήτες στους οποίους βρισκόμαστε και δεν θα είμαστε μόνοι καθώς θα υπάρχουν πόλεις. Το Starfield υπόσχεται να είναι ένα μεγάλο παιχνίδι που θα μπορούσε να γίνει το Skyrim του διαστήματος.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.