Το The Elder Scrolls VI είναι ακόμα στα στάδια του σχεδιασμού.

Published on 30 June 2021 at 09:46

Ο Todd Howard της Bethesda δήλωσε σε συνέντευξή του στο Telegraph.uk ότι το The Elder Scrolls 6 βρίσκεται ακόμα σε σχετικά πρώιμο στάδιο σχεδιασμού υποδηλώνοντας ότι η κυκλοφορία του απέχει λίγα χρόνια μακριά. Ο ίδιος επιβλέπει την ανάπτυξη της μακροχρόνιας σειράς RPG, δήλωσε επίσης στην Telegraph ότι το επερχόμενο παιχνίδι Elder Scrolls θα επωφεληθεί από την αναπτυξιακή δουλειά που κάνει επί του παρόντος το στούντιο στο Starfield, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2022.

 Η Creation Engine 2 είναι κατά κάποιο τρόπο κατασκευασμένη και για τα δύο [παιχνίδια]. Είναι σαν μια νέα βάση τεχνολογίας. Η συντριπτική πλειοψηφία της αναπτυξιακής μας δουλειάς είναι στο Starfield αυτή τη στιγμή, αλλά όλοι δουλεύουν σε όλα, οπότε τα έργα είναι κάπως αλληλένδετα.

Σε σχέση με το TESVI, συνεχίζει:

Είναι ωραίο να σκέφτομαι ότι το The Elder Scrolls 6 είναι ακόμα στη φάση του σχεδιασμού ... Αλλά ελέγχουμε την τεχνολογία: "Αυτό θα φροντίσει για τα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε σε αυτό το παιχνίδι. νέες σουίτες τεχνολογίας για το Elder Scrolls 6 για να έχουμε κάποιες προσθήκες στη Creation Engine 2  που θα χρειαστεί το παιχνίδι.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.