Η EA υπαινίσσεται τη συνέχεια του Star Wars Jedi: Fallen Order

Published on 1 July 2021 at 09:22

Πολλά έχουν ειπωθεί τελευταία για το Star Wars Jedi: Fallen Order ένα από τα παιχνίδια με την υψηλότερη βαθμολογία της EA στο σύμπαν του George Lucas. Έχει υπάρξει πολλή φασαρία για την πιθανή συνέχεια του τίτλου, καθώς η πρώτη δόση έχει πάει πολύ καλά στις πωλήσεις και τις κριτικές. Πρόσφατα, ο λογαριασμός της EA στο Twitter επανέλαβε μια δημοσίευση η οποία υπαινίσσεται την πολυαναμενόμενη συνέχεια του Star Wars Jedi: Fallen Order.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το Game Informer δημοσίευσε ένα άρθρο εκφράζοντας ότι ήταν μια καλή στιγμή για να επιστρέψετε στο αρχικό παιχνίδι πριν από το EA Play Live στις 22 Ιουλίου. Ο επίσημος απολογισμός του EA Star Wars πήρε αυτή την έκθεση και εξέφρασε ένα μήνυμα που άφησε πολλούς οπαδούς με αβεβαιότητα, είτε πρόκειται για την επόμενη δόση είτε απλά ένα κίνητρο για να παίξετε το αρχικό παιχνίδι, εκμεταλλευόμενοι το next gen patch που έχει βγει πρόσφατα.
Μετά το άρθρο του Game Informer, ο λογαριασμός δημοσιεύσε προσθέτοντας το ακόλουθο μήνυμα (μεταφρασμένο): "Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να επιστρέψετε στο Jedi: Fallen Order". Επίσης, ας θυμηθούμε ότι σύμφωνα με διάφορες πηγές, είναι γεγονός ότι η συνέχεια του Star Wars Jedi: Fallen Order είναι καθ' οδόν, οπότε υπάρχει πιθανότητα να παρουσιαστεί στο επόμενο event EA Play Live.

Άλλοι οπαδοί προτείνουν ότι θα μπορούσε να είναι Star Wars Battlefront III , όπως πολλοί χρήστες το έχουν ζητήσει μετά την επιτυχία της προηγούμενης δόσης. Μπορεί να είναι μια πιθανότητα, αλλά το γεγονός ότι η ΕΑ ποντάρει στο Star Wars Jedi: Fallen Order σβήνει αυτή τη θεωρία. Σε κάθε περίπτωση, μένει να περιμένουμε το event που θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 22 Ιουλίου.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.