Το Avowed της Obsidian είναι «πολύ διαφορετικό» από τα παιχνίδια Elders Scrolls .

Published on 4 July 2021 at 11:09

Το νέο fantasy RPG  της Obsidian Avowed καλύπτεται από μυστικότητα από τότε που αποκαλύφθηκε στο Xbox Games Showcase event του 2020,αλλά τώρα ο Phil Spencer αποκαλύψε λίγο περισσότερα για το τι να περιμένουμε από αυτό.

Σε μια συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του podcast IGN Unlocked 500, ο Spencer ρωτήθηκε για το αν το Avowed είναι η "έκδοση" του Xbox για το The Elder Scrolls της Bethesda ενώ περιμένουμε το The Elder Scrolls VI (το οποίο φαίνεται να απέχει πολύ καιρό), αλλά παραδέχθηκε ότι οι δύο σειρές είναι στην πραγματικότητα "πολύ διαφορετικές":

"Νομίζω ότι τα παιχνίδια είναι πολύ διαφορετικά. Έτσι, ίσως αγωνίζομαι λίγο για να πω "αυτή είναι" η δική μας εκδοχή του "αυτό", γνωρίζοντας τι πηγαίνει να κάνει ο Feargus [Urquhart, Διευθύνων Σύμβουλος της Obsidian] και η ομάδα. Σκέφτομαι αυτό το core fantasy RPG, και νομίζω ότι το Avowed θα είναι μια φοβερή είσοδος εκεί."

"Έτσι, ναι, νομίζω Avowed  θα έχει μερικές ξεχωριστές διαφορές από ό, τι Elder Scrolls. Νομίζω ότι το Avowed θα είναι φανταστικό όταν βγει, και θέλω να τους δώσω το χρόνο και τους πόρους για να χτίσουν το πιο εκπληκτικό παιχνίδι που έχουν χτίσει ποτέ."

Ήταν μόλις πριν από μερικές εβδομάδες που ο Obsidian παρείχε μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο του Avowed, εξηγώντας ότι "η ομάδα εργάζεται σκληρά για να κάνει κάτι που είμαστε σίγουροι ότι οι φίλοι των παιχνιδιών μας και του σύμπαντος του pillars of Eternity θα αγαπήσουν" και "ανυπομονούμε να δείξουμε αυτό που δουλεύουμε σύντομα".


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.