Δεν θα υπάρχουν αναβαθμίσεις υλικόυ για το Xbox Series X|S στο εγγύς μέλλον σύμφωνα με τον Phil Spencer.

Published on 2 July 2021 at 09:05

Οι αναβαθμίσεις Hardware έχουν γίνει ο κανόνας όταν πρόκειται για κονσόλες. Από μικρότερες (Slim) έως ακόμα πιο ισχυρές εκδόσεις, όπως συνέβη στην τελευταία γενιά με το Xbox One X και το Ps4 Pro, φαίνεται ότι στον κλάδο έχουμε συνηθίσει σε αυτές τις περιοδικές αναβαθμίσεις.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η υποστήριξη για παλαιότερα μοντέλα διατηρείται πάντα ορισμένοι χρήστες τείνουν να αισθάνονται άσχημα για την ανακοίνωση αυτών των αναβαθμίσεων, καθώς τους κάνει να πιστεύουν ότι θα έπρεπε να περιμένουν και να μην έχουν αγοράσει το προηγούμενο μοντέλο. Σχετικά με αυτό ο Phil Spencer επιβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξουν αναβαθμίσεις (υλικού) για το Xbox Series X | S στο εγγύς μέλλον.
Οι πληροφορίες αυτές αλιεύτηκαν κατά τη διάρκεια του τελευταίου Unlocked Podcast  του IGN όπου ο Spencer ρωτήθηκε για αυτό θέμα. Επίσης ενημέρωσε ότι δεν θα υπάρξει τίποτα κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους που να κάνει τους χρήστες να αισθάνονται ότι θα έπρεπε να περιμένουν, όσον αφορά την αγορά ενός Xbox Series X | S, τονίζοντας ότι αυτές οι κονσόλες έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα την αγορά "για διάρκεια ετών".


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.