Η Microsoft εργάζεται για να φέρει το Microsoft Flight Simulator στο Xbox One μέσω xCloud

Published on 4 July 2021 at 14:59

Η νέα έκδοση του Microsoft Flight Simulator που κυκλοφόρησε στις 18 Αυγούστου 2020, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το Microsoft Flight Simulator είχε τη δυνατότητα να δημιουργήσει έναν φωτορεαλιστικό κόσμο χρησιμοποιώντας δεδομένα φωτογραμμετρίας υψηλής ανάλυσης που παρέχονται από τους Χάρτες της Bing. Η μηχανή του παιχνιδιού που κατασκευάστηκε από το γαλλικό Studio Asobo διαθέτει ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που μπορεί να ερμηνεύσει τα δεδομένα του χάρτη και να ανακατασκευάσει το έδαφος και τα κτίρια σε όλο τον κόσμο σε πραγματικό χρόνο μπροστά στα μάτια μας.

Παρόλο που έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι το Microsoft Flight Simulator θα φτάσει στο Xbox Series X | S στις 27 Ιουλίου, ενώ η έκδοση Xbox One ήταν αμφίβολη μέχρι σήμερα. Από τη μία πλευρά, πριν από αρκετές εβδομάδες μάθαμε χάρη στο ευρωπαϊκό σύστημα ηλικιακής αξιολόγησης ότι το Microsoft Flight Simulator θα μπορούσε να προσγειωθεί στο Xbox One . Αλλά τώρα, χάρη σε μια σειρά ερωτήσεων και απαντήσεων από τους προγραμματιστές του Asobo Studio της Microsoft, μάθαμε ότι στο Redmond εργάζονται για να φέρουν το Microsoft Flight Simulator στο Xbox One μέσω xCloud .
Καθώς ο επικεφαλής του Microsoft Flight Simulator Jorg Neumann σχολιάσε ζωντανά στο Twitch οτι είναι αρκετά βέβαιος ότι η άφιξη του Microsoft Flight Simulator στο Xbox One μέσω xCloud θα πάει καλά. Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι τα παιχνίδια cloud λειτουργούσαν μέχρι σήμερα με το υλικό Xbox One S, αλλά από τώρα το Xbox cloud χρησιμοποιεί ήδη υλικό Xbox Series X.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.