Η The Coalition θα δείξει ένα Demo της U.E.5 από Xbox Series X στο GDC 2021.

Published on 3 July 2021 at 14:49

Πριν από λίγους μήνες η Coalition σχολίασε ότι θα χρησιμοποιούσαν την Unreal Engine 5 τη νέα μηχανή της Epic Games, για τους επόμενους τίτλους της. Με αυτόν τον τρόπο, οι σημερινοί προγραμματιστές του  Gears of War έχουν γίνει μία από τις πρώτες AAA εταιρείες  που υιοθέτησαν αυτή τη νέα έκδοση.

Σήμερα επιβεβαιώνουμε ότι η Coalition θα παρουσιάσει ένα demo της Unreal Engine 5 στο Xbox Series X στο GDC 2021 . Το GDC είναι ένα συνέδριο προγραμματιστών, όπου διάφορες τεχνικές επιδείξεις ή τεχνολογίες συχνά μοιράζονται μεταξύ των μελών διαφόρων εταιρειών.
Αυτή η επίδειξη στο Xbox Series X, που ονομάζεται Alpha Point , θα συνοδεύεται από μια συζήτηση στην οποία οι προγραμματιστές θα μοιραστούν μερικές από τις εμπειρίες τους στη νέα μηχανή και τη χρήση ορισμένων από τις νέες τεχνολογίες της όπως η Nanite ή η Lumen.

Αν και δεν θα είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την U.E.5 να λειτουργεί στη νέα κονσόλα της Microsoft, καθώς η ίδια η Epic Games έδειξε ένα τρέιλερ προηγουμένως, θα είναι μια σημαντική στιγμή όταν πρόκειται να δούμε πώς οι προγραμματιστές εκτός της Epic Games να επωφελούνται από αυτήν . Επιπλέον, θα χρησιμεύσει επίσης για να πάρετε μια ιδέα για το πώς θα μοιάζουν οι επόμενοι τίτλοι του gears of War.
Η συζήτηση, η οποία θα δοθεί εξ αποστάσεως, θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου .


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.