Οι εικασίες σχετικά με το Injustice 3 έχουν αυξηθεί μετά την ανακοίνωση της NetherRealm.

Published on 4 July 2021 at 17:34

Τώρα που η ανάπτυξη των DLC στο τελευταίο Mortal Kombat 11 έχει φτάσει στο τέλος τους οι εικασίες για το Injustice 3 έχουν αρχίσει να αυξάνονται .Η NetherRealm ανακοίνωσε ότι εργάζονται σε ένα νέο παιχνίδι, αυτό σταμάτησε τις ελπίδες σε εκείνους που περίμεναν ακόμη περισσότερους μαχητές για Mortal Kombat 11, αλλά έχει φτιάξει το κέφι σε εκείνους που ελπίζουν να ακούσουν κάτι για ένα νέο παιχνίδι Injustice. Το Injustice 3 δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα αλλά έχει αποτελέσει αντικείμενο συνεχών φημών και εικασιών.

Μετά την ανακοίνωση το Injustice άρχισε να είναι μια τάση στο Twitter . Οι συμμετέχοντες στην τάση ελπίζουν ότι το νέο έργο που ανέφερε η NetherRealm θα είναι το θρυλικό Injustice 3.
Το tweet από το λογαριασμό Twitter του Mortal Kombat είχε ως κύριο στόχο να ενημερώσει τους ανθρώπους να μην περιμένουν περισσότερο content για το Mortal Kombat 11 αλλά ένα μέρος του tweet ειδικότερα είναι αυτό που τράβηξε την προσοχή. Η NetherRealm Studios δήλωσε ότι "επικεντρώνεται τώρα στο επόμενο έργο της" και ενώ δεν αναφέρθηκαν λεπτομέρειες, αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να πυροδοτήσει περαιτέρω εικασίες σχετικά με το Injustice 3.

Ο Ed Boon, συνδημιουργός του Mortal Kombat and Injustice , απάντησε για λίγο σε ερωτήσεις σχετικά με ένα νέο παιχνίδι Injustice πέρυσι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης DC FanDome. Ο Boon είπε ότι το στούντιο δεν είχε "τίποτα να ανακοινώσει" εκείνη την εποχή μια απάντηση που κράτησε ζωντανές τις θεωρίες και τις εικασίες για το Injustice 3 καθώς ούτε επιβεβαίωσε ούτε αρνήθηκε οποιασδήποτε ιδέες για πιθανά παιχνίδια.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.