Το νέο Fable θα κυκλοφορήσει πολύ νωρίτερα από το Elder Scrolls 6.

Published on 5 July 2021 at 12:48

Σε μια νέα συνέντευξη, το αφεντικό του Xbox Phil Spencer επιβεβαιώνει ότι ο προγραμματιστής του Fable Playground Games θα διατηρήσει τον "χαρούμενο" και " βρετανικό " τόνο της σειράς με το νέο RPG - και ισχυρίζεται επίσης ότι θα φτάσει πολύ πριν από το άλλο μεγάλο RPG, Elder Scrolls 6 .

Για τους οπαδούς της σειράς Fable, ένα μεγάλο μέρος του λόγου που αυτά τα παιχνίδια είναι τόσο διασκεδαστικά είναι το ύφος της σειράς . Πολλά από τα καλύτερα παιχνίδια φαντασίας εκεί έξω είναι σκοτεινά και σοβαρά, το οποίο είναι καλό, αλλά το Fable δεν ήταν ποτέ έτσι. Το πρώτο (και μοναδικό) teaser τρέιλερ  του παιχνιδιού πρότεινε ότι η παραδοσιακή διάθεση του Fable θα διατηρηθεί, αλλά τώρα το αφεντικό του Xbox Phil Spencer επιβεβαίωσε ότι αυτό θα συμβεί.

Εκτός από τον βρετανικό τόνο, ο Spencer δίνει επίσης την πρώτη υπόδειξη σχετικά με την άγνωστη ημερομηνία κυκλοφορίας του Fable. Το αφεντικό του Xbox σημειώνει ότι ενώ είδαμε και από τα δύο παιχνίδια CGI teaser τρέιλερ σε αυτό το σημείο, το Elder Scrolls 6 "πηγαίνει μακρύτερα" από το Fable .
Δυστυχώς, εξακολουθούμε να γνωρίζουμε πολύ λίγα για το Fable, καθώς το παιχνίδι δεν το είδαμε στην E3 τον περασμένο μήνα  όπως  και το Avowed και το Elder Scrolls 6, αν και το άλλο μεγάλο RPG της Bethesda  Starfield έχει ημερομηνία κυκλοφορίας για το επόμενο. έτος. Όσο για το Fable, εκτός από την επιβεβαίωση ότι η Playground έχει "ένα καλό όραμα" για το νέο αφεντικό παιχνιδιών των Xbox Game Studios Matt Booty, οι θαυμαστές είναι πρόθυμοι να μάθουν περισσότερα για το παιχνίδι.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.