Το Xbox βλέπει τεράστια ανάπτυξη τις τελευταίες εβδομάδες στην Ιαπωνία.

Published on 4 July 2021 at 23:14

Εδώ και αρκετό καιρό, το Xbox έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του στην επέκταση του μεριδίου αγοράς του σε περιοχές που ιστορικά δεν ήταν ευνοϊκές. Αυτή είναι η περίπτωση της Ιαπωνίας , όπως φαίνεται από την άφιξη του Kingdom Hearts ή το Yakuza για το Game Pass ή την απόκτηση ενός ιαπωνικού στούντιο για τα Xbox Game Studios, όπως συμβαίνει με την Tango Gameworks . Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι γνωρίζουμε τώρα ότι το Xbox βιώνει τεράστια εμπορική ανάπτυξη στην Ιαπωνία, όπως εξήγησε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Benji Sales, γνωστός αναλυτής της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών.

"Το Xbox βιώνει τεράστια αύξηση στις εβδομαδιαίες πωλήσεις του στην Ιαπωνία. Το Xbox Series X|S πούλησαν 4.113 μονάδες την περασμένη εβδομάδα. Μπορεί να μην ακούγεται πολύ, αλλά οι τελευταίες τρεις εβδομάδες είναι οι καλύτερες πωλήσεις του Xbox από τον Οκτώβριο του 2012 (εκτός από τις εβδομάδες κυκλοφορίας). Η Microsoft δήλωσε πρόσφατα ότι η Ιαπωνία είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά στον κόσμο", ξεκίνησε ο Benji μιλώντας για τον αντίκτυπο που έχει το Xbox χάρη στο Series X|S, το Game Pass και τη δυναμική που αποκτούν ο Phil Spencer και ολόκληρη η ομάδα επιστρέφοντας σε αυτή την περιοχή.
"Θυμηθείτε ότι το Xbox εξακολουθεί να έχει μια θέση στην Ιαπωνία και σίγουρα θα συνεχίσει να είναι έτσι. Αλλά το να έχεις μια πιο υγιή βάση παικτών θα ήταν υπέροχο. Και σίγουρα μια ιστορία επιτυχίας μετά την αποτυχία του Xbox One. Υπάρχουν επιλογές ότι το Series X|S θα ξεπεράσει το Xbox One κατά τη διάρκεια της ζωής της μέχρι το τέλος του έτους", καταλήγει ο αναλυτής.

Έτσι, οι αριθμοί αρχίζουν να αντικατοπτρίζουν τις προσπάθειες που έχει καταβάλει η Microsoft για να κινηθεί πιο κοντά στην ιαπωνική επικράτεια, ειδικά τώρα που πολλοί χρήστες στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου αρχίζουν να αισθάνονται ότι η Sony απομακρύνεται από την πατρίδα της .


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.