Η Microsoft έχει στόχο να κάνει το Xbox ακόμη πιο ισχυρότερη παγκόσμια επωνυμία.

Published on 5 July 2021 at 23:03

Σύμφωνα με τον Phil Spencer , η Microsoft επικεντρώνεται στην εδραίωση του Xbox ως ισχυρή παγκόσμια μάρκα σε όλες τις αγορές. Φυσικά, γνωρίζουμε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο και οι  ΗΠΑ είναι πιο ελκυστικές αγορές αλλά η ιδέα είναι να επεκταθούμε σε αυτό.

Κατά τη διάρκεια του Unlocked 500 podcast , ο Phil Spencer παραδέχθηκε ότι το Xbox είχε παραδοσιακά μια πολύ ισχυρή παρουσία στη Βόρεια Αμερική και το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά ότι το επίκεντρο είναι τώρα να "γίνει μια ισχυρή παγκόσμια μάρκα σε κάθε αγορά". Αυτό περιλαμβάνει την υπόλοιπη Ευρώπη, ακόμη και την Ασία.

Η Microsoft είναι έτοιμη να επενδύσει για την επίτευξη αυτού του στόχου και η ομάδα "περνάει μια μεταμόρφωση" για να κάνει περισσότερη εργασία τοπικής προσαρμογής και να χτίσει "περισσότερη κοινοτική και κοινωνική ευθύνη" σε αυτές τις χώρες.

Σύμφωνα με το αφεντικό του Xbox, αυτό θα συμβεί το επόμενο έτος ή το μεθεπόμενο και επανέλαβε ότι "αυτό είναι που εστιάζουμε εμείς τώρα". Το Xbox ξεκίνησε εξαιρετικά στην Ιαπωνία πέρυσι, η οποία είναι τώρα η ταχύτερα αναπτυσσόμενη χώρα στον κόσμο. Τα διαθέσιμα κομμάτια από το Xbox Series X|S εξαντλήθηκαν "μέσα σε λίγα λεπτά" στη χώρα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.