Η Bloober Team εργάζεται σε 3 μη ανακοινωθέντα έργα.

Published on 5 July 2021 at 19:57

Το Bloober Team είναι ένα από τα στούντιο που έχει κάνει τις περισσότερες συζητήσεις τους τελευταίους μήνες. Εκτός από την ανάπτυξη του δημοφιλούς τίτλου περιπέτειας τρόμου The Medium, πρόσφατα ξεχώρισαν για την υπογραφή μιας συνεργασίας με την Konami για την ανάπτυξη τίτλων όπως ένα νέο Silent Hill.

Φαίνεται ότι η ομάδα εκτός από τη συνεργασία με την Konami, για το υποτιθέμενο Silent Hill  εργάζεται σε τρία μη ανακοινωθέντα έργα .

Οι πληροφορίες προέρχονται από την ίδια τη σελίδα της Bloober Team και έχουν συλλεχθεί από τον λογαριασμό @bobvids στο Twitter στην οποία μιλούν για τα "EU Projects" για τα οποία λαμβάνουν χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την ανάπτυξη βιντεοπαιχνιδιών .

Με αυτόν τον τρόπο, το στούντιο θα βυθιστεί επί του παρόντος στη δημιουργία τριών τίτλων: το έργο H2O  το οποίο φημολογείται ότι είναι ένα νέο layers of Fear, το black project , το οποίο θα είναι ένας τίτλος πρώτου προσώπου με στοιχεία επιβίωσης, μάχη και εξερεύνηση, και τέλος το έργο Dum Spiro  το οποίο θα είναι ένας άλλος τίτλος τρόμου που θα τεθεί στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Αν και ακόμα δεν γνωρίζουμε πάρα πολλά για τα έργα που σχεδιάζει η Bloober Team, είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε ότι η επιτυχία του The Medium επιτρέπει στο στούντιο να αναπτυχθεί εκθετικά. Ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα για αυτούς τους τρεις τίτλους και, φυσικά, τον υποτιθέμενο νέο EU Projects που θα αναπτύξουν.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.