Ένα νέο παιχνίδι Robocop φτάνει στο Xbox το 2023.

Published on 6 July 2021 at 22:35

Το Robocop έρχεται στον υπολογιστή και τις κονσόλες το 2023 σε ένα νέο παιχνίδι γνωστό ως Robocop: Rogue City.

Αναπτύσσεται από την Teyon, τον προγραμματιστή πίσω από τον πρόσφατο Terminator: Resistance. Αν και αυτό δεν ήταν ένα τέλειο παιχνίδι, αποτύπωσε την αίσθηση των ταινιών καλύτερα από οτιδήποτε άλλο πριν από αυτό και ήταν αρκετά φιλόδοξο. Δανείζεται στοιχεία από παιχνίδια όπως το Fallout 4 και άλλα RPG ανοιχτού κόσμου.

Σύμφωνα με μια περιγραφή του Steam, θα εμπλακείτε σε ένα " παιχνίδι πρώτου προσώπου στο κυνήγι για την αλήθεια" καθώς θα ανακαλύπτετε μια σειρά εγκλημάτων στην πόλη. Ακούγεται επίσης ότι θα έχετε μια μικρή επιλογή, καθώς "θα έχετε την εξουσία να αποφασίσετε πώς να εκπληρώσετε τις πρωταρχικές οδηγίες με τον δικό σας τρόπο". Ακούγεται ενδιαφέρον.

Γίνετε ο εμβληματικός ήρωας αστυνομικός μισός άνθρωπος μισός μηχανή καθώς προσπαθείτε να φέρετε τη δικαιοσύνη στους επικίνδυνους, γεμάτους εγκλήματα δρόμους του Old Detroit. Οπλισμένοι με το Auto-9 σας,, χρόνια εμπειρίας στο σώμα (της αστυνομίας) και μια ποικιλία εργαλείων στη διάθεσή σας, θα πολεμήσετε δυνάμεις που επιδιώκουν να καταστρέψουν την πόλη που αποκαλείτε σπίτι σε ένα ολοκαίνουργιο εκρηκτικό κυνήγι για την αλήθεια. Έχετε την εξουσία να αποφασίσετε πώς να εκπληρώσετε τις πρωταρχικές οδηγίες με τον δικό σας τρόπο, αλλά καθώς η ιστορία ξεδιπλώνεται προχωρά με προσοχή επειδή η διαφθορά και η απληστία δεν γνωρίζουν όρια.

Το τρέιλερ του teaser ήταν πολύ σύντομο και πραγματικά μας έδειξε μόνο μερικά πλάνα CGI του χαρακτήρα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.