Η Avalanche Studios αναδεικνύει την σημασία του Xbox Game Pass

Published on 8 July 2021 at 12:53

Η Avalanche Studios, η ομάδα πίσω από το Contraband τονίσε τη σημασία του Xbox Game Pass . Η Avalance Studios που είναι υπεύθυνη για τη σειρά Just Cause έκανε την τελευταία μεγάλη ανακοίνωσή της κατά τη διάρκεια της E3 σχετικά με το  Xbox Series x |S. Για αυτούς, το Xbox Game Pass έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες όσον αφορά το τι προσφέρει τόσο στον gamer όσο και στο στούντιο. Για τον Pim Holfve (director of the study) το xbox Game Pass όχι μόνο σας επιτρέπει να έχετε πιο πολλούς παίκτες στα παιχνίδια σας, αλλά και να πουλήσετε πολλά περισσότερα αντίγραφα.

Ο Holfve μίλησε στο Gamesindustry.biz για τους τρέχοντες τίτλους της εταιρείας στην υπηρεσία, όπως το Just Cause 4 και το Hunter: Call of the Wild. Εστιάζοντας στο τελευταίο, ο Holfve δήλωσε ότι το μοντέλο υπηρεσιών του λειτούργησε χάρη στο Xbox Game Pass . Η εμβληματική υπηρεσία της Microsoft είναι ο λόγος για τον οποίο το παιχνίδι έχει φτάσει τα επτά εκατομμύρια παίκτες από την κυκλοφορία του και ότι συνεχίζει να έχει περίπου ένα εκατομμύριο ενεργούς παίκτες ανά μήνα.
Ο Holfve δήλωσε ότι η σημασία του Xbox Game Pass μπορεί να φανεί στο γεγονός ότι ήταν το μέσο για τους ανθρώπους να αγοράσουν το παιχνίδι και ως εκ τούτου, να αποκτήσουν μια ποικιλία διαθέσιμων DLC. Η τελική σκέψη ήταν ότι "έχει κάνει το Xbox μια πολύ πιο σημαντική πλατφόρμα από ό, τι πίστευαν αρχικά". Αυτά τα λόγια, φυσικά, εξηγούν την κατεύθυνση που έχει πάρει η εταιρεία, η οποία ανατέθηκε από αυτό το νέο αποκλειστικό για Xbox που ανακοινώθηκε στην E3.Επίσης πρόσθεσε ότι η εργασία στο Contraband με το Xbox ήταν απόλυτα λογική λόγω του μεγαλείου του παιχνιδιού. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.