Η Microsoft βοηθά ορισμένους προγραμματιστές στην Ιαπωνία με το Azure.

Published on 9 July 2021 at 10:41

Η Microsoft φέρεται τώρα να βοηθά ορισμένους προγραμματιστές στην Ιαπωνία στα project τους . Συγκεκριμένα, βοηθά προγραμματιστές όπως η Bandai Namco να μετατρέψουν τον χώρο εργασίας τους σε ψηφιακό οικοσύστημα και πρόσφατα επέκτεινε αυτήν την υποστήριξη. Σε μια νέα συνέντευξη με την Famitsu, ο Junya Shimoda (Microsoft Gaming Technical Specialist) συζήτησε την εκτεταμένη υποστήριξή τους για προγραμματιστές στην Ιαπωνία.

Αυτή η υποστήριξη επεκτείνεται σε ένα μεγάλο αριθμό στούντιο, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων όπως η Bandai Namco και επίσης σε ανεξάρτητα στούντιο . Καθώς η Ιαπωνία συνέχισε να αντιμετωπίζει αύξηση των λοιμώξεων COVID-19, αυτό ανάγκασε πολλούς προγραμματιστές να στραφούν στην τηλεργασία. Γενικά συνήθιζαν να επικεντρώνονται έντονα στην εργασία βάσει γραφείου, αλλά αυτό έχει πλέον αλλάξει με τον αντίκτυπο του COVID-19 στο εργασιακό περιβάλλον γύρω από την Ιαπωνία.
Τώρα που η Microsoft βοηθά ορισμένους προγραμματιστές στην Ιαπωνία, όπως αναφέρθηκε από την Famitsu , αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μια αλλαγή στην εταιρική εικόνα της εταιρείας Redmond στην Ιαπωνία. Η υποστήριξη συνίσταται σε μια μεταρρύθμιση του στυλ εργασίας που στοχεύει σε ένα περιβάλλον απομακρυσμένης εργασίας, υποστήριξη για προγραμματιστές παιχνιδιών που χρησιμοποιούν AI και άλλες προηγμένες τεχνολογίες και επέκταση του οικοσυστήματος της βιομηχανίας. Η Bandai Namco έχει πλέον μεταβεί σε εργασίες ανάπτυξης cloud χρησιμοποιώντας servers από το Azure.

 Η Microsoft επωφελήθηκε επίσης από αυτήν την περιπέτεια με βάση τον αριθμό των Ιαπώνων προγραμματιστών που αρχίζουν να υποστηρίζουν το Xbox .


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.