Το Cyberpunk 2077 πρόκειται να λάβει τη "μεγαλύτερη ενημέρωση" και "περισσότερα πράγματα έρχονται"

Published on 9 July 2021 at 17:47

Τώρα που πιστεύει ότι έχει διορθώσει το παιχνίδι αρκετά η CD Projekt RED αρχίζει να προωθεί Cyberpunk 2077 και πάλι. Στην πραγματικότητα σε ορισμένες ιστορίες Instagram, το πολωνικό στούντιο είπε ότι το παιχνίδι πρόκειται να λάβει τη μεγαλύτερη ενημέρωση όλων των εποχών . Και αυτό θα πρέπει να είναι μόνο η αρχή, γιατί "θα έρθουν και άλλα πράγματα".

Τα σχέδια γύρω από το Cyberpunk ήταν πάντα πολύ φιλόδοξα. Στην πραγματικότητα, εξακολουθεί να υπάρχει η ενημέρωση για playStation 5 και Xbox Series X|S, καθώς και η μυστηριώδης λειτουργία για πολλούς παίκτες. Όλα αυτά, ωστόσο, διακόπηκαν έστω και προσωρινά για να προσπαθήσουν να σώσουν/διορθώσουν το παιχνίδι όσο το δυνατόν γρηγορότερα, συγκλονισμένοι από τη διαμάχη (δικαστική) για τις καταστροφικές εκδόσεις Xbox One και PlayStation 4 και την ακόμα πιο καταστροφική εταιρική επικοινωνία που μέχρι εκείνο το σημείο είχε κρύψει εντελώς την ύπαρξη αυτών των σοβαρών προβλημάτων.

Τώρα που μετά από μήνες το παιχνίδι έχει συμμαζευτεί (κατά κάποιο τρόπο), το πολωνικό στούντιο προετοιμάζεται για το δεύτερο γύρο . Στην πραγματικότητα, υπήρξαν ιστορίες στο Instagram που μιλούν για τη "μεγαλύτερη ενημέρωση όλων των εποχών" που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Επιπλέον, θα υπάρξουν επίσης "νέα πράγματα που έρχονται". Προς το παρόν, το στούντιο δεν έχει δηλώσει με σαφήνεια τι θα έρθει αλλά όλοι στοιχηματίζουν στην ενημέρωση PS5 και Xbox Series X|S και τα "πράγματα που έρχονται" είναι δωρεάν DLC ή πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία για πολλούς παίκτες. .


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.