Το Deathloop δεν θα έρθει στο Xbox μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2022.

Published on 9 July 2021 at 21:22

Το Deathloop είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς τίτλους του έτους, χάρη στην πρωτότυπη αισθητική, μαζί με ένα ξέφρενο, υπολογισμένο και βίαιο gameplay, το οποίο θυμίζει αρκετά Dishonored. Ο δημιουργός του Arkane Studios, αποτελούν μέρος των  Xbox Game Studios χάρη στην αγορά της ZeniMax από το Xbox. Αν και ο τίτλος είναι αποκλειστικός για τις κονσόλες της Sony και του PC, φαίνεται να είναι προσωρινό αποκλειστικό, καθώς το Deathloop δεν θα φτάσει στο Xbox μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2022.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας σε άλλες πλατφόρμες επιβεβαιώθηκε χθες στην εκδήλωση της Sony που πρωταγωνίστησε σε αυτή το Deathloop. Μετά το gameplay που είδαμε (το οποίο φαίνεται υπέροχο και πάλι αφήνει το Arkane ως στούντιο που κατανοεί το είδος shooter πρώτου προσώπου όπως κανείς άλλος) είδαμε με μικρά γράμματα αλλά διευκρινίστηκε κιόλας ότι το παιχνίδι δεν θα φτάσει πριν τις 14 Σεπτεμβρίου 2022 σε άλλες πλατφόρμες.
Η αγορά της ZeniMax από το Xbox ήταν μια εξαιρετική κίνηση, καθώς αυτή τη στιγμή, το Xbox Game Studios συγκεντρώνει μια σειρά από IPs και στούντιο με τεράστια ποιότητα στις τάξεις του, και μεταξύ αυτών, το Arkane Studios που είναι ένα από τα καλύτερα, με τίτλους όπως το Prey ή το ατιμασμένο έπος στο χαρτοφυλάκιό του, κάτι που λέει πολλά για τη δουλειά του.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.