Το Xbox και η Bethesda κάνουν δωρεά εκ μέρους του River από το Fallout 4

Published on 10 July 2021 at 19:18

Η είδηση είναι γνωστή ότι ένα ζώο που γνωρίζαμε πέθανε και δυστυχώς είναι ο River ο πιστός σύντροφος σας στο Fallout 4.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον River αυτό είναι το κουτάβι που χρησίμευσε ως μοντέλο για τον "Dogmeat" τον πρώτο σύντροφο που λάβαμε στην αρχή της μετα-αποκαλυπτικής περιπέτειας του Fallout 4 και αυτό ήταν ένα από τα αγαπημένα των παικτών. Από τα σχόλια, ο River ήταν επίσης πολύ κοντά σε όλους όσους συμμετείχαν στη γιγαντιαία περιπέτεια της Bethesda όπου δυστυχώς απεβίωσε πριν από λίγες ημέρες.
Το Xbox και η Bethesda δώρισαν 10.000 δολάρια στην Humane Society της κομητείας του Μοντγκόμερι, μια οργάνωση προστασίας ζώων με έδρα τις ΗΠΑ για να τιμήσουν τη ζωή του Ρίβερ, σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό Xbox Twitter.
Οι εταιρείες ζήτησαν επίσης τη συνεργασία των οπαδών, οπότε αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε αυτή την αλυσίδα, μην διστάσετε να συμμετάσχετε. Στον τελευταίο τίτλο του Fallout, Fallout 76, πολλοί χρήστες απέτισαν φόρο τιμής στο σκυλί με διαφορετικούς τρόπους. Ίσως στη μελλοντική ενημέρωση αυτής της διαδικτυακής παραγωγής  οι προγραμματιστές θα συμπεριλάβουν κάποια αναφορά στον πιστό σύντροφο που είναι ήδη ένα αιώνιο μέρος της κληρονομιάς του Fallout.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.